Katso kuva!
samuli ja aake

Samuli Edelmann ja Aake Kalliala paljonkertovassa yhteiskuvassa - Satu Silvo täräyttää tyhjentävästi: "No voi halvattu"

Kotimaa | 04.09.2021 15:30

Näyttelijäkonkarit Samuli Edelmann, 53, ja Aake Kalliala, 70, poseeravat yhdessä tunteikkassa yhteiskuvassa, joka sai sympaattisen vastaanoton sosiaalisessa mediassa.

Julkaisussa Aaken kaulan ympärillä on niskatuki ja Samulin kädessä puolessaan kantoside.

Lue myös: Aake Kalliala ei pysty jatkamaan Mielensäpahoittaja-kuvauksia - uusi näyttelijä valittu tilalle

Uutuuskirjassa värikästä elämäänsä raottanut Samuli ja loukkaantumisensa takia Mielensäpahoittajat-elokuvasta sivuun siirtynyt Aake ovat tukeneet toisiaan jo pitkän aikaan.

– Onneksi rakas ystäväni Aake on paranemaan päin (sydän) Voimia ja toipumista! Samuli tsemppaa onnettomuudesta toipuvaa ystäväänsä Instagramin kuvatekstissä.

Kuva sai hellyyttävän vastaanoton, ja muun muassa Mikko Leppilampi, Minka KuustonenJaakko Parkkali, Juha Perälä ja Mikko Nousiainen kävivät kommentoissa kuvaa sydän-emojilla. Myös lukuisia tsemppiviestejä sateli päivityksen yhteyteen. 

Näyttelijä Satu Silvo kirjoitti tyhjentävästi omat mietteensä kuvapäivityksestä.

- No voi halvattu poojaat - paranemista, Satu viestitti kolmen sydänsilmä-emojin kanssa.

Lue myös: Aake Kalliala, 70, sairastui kesällä koronaan: "En olisi uskonut, että näin mulkkua tautia on olemassakaan!"

Aake kertoi Ilta-Sanomille kaatuneensa laiturilta rantaveteen suoraan niskoilleen. Mies oli tapahtumahetkellä laittamassa mökkiään kuntoon kavereidensa kanssa.

– Minulla ei ole tällä hetkellä niskassa kipuja, mutta rintakehässä on, sillä rintalihakset revähtivät siinä samalla. Kyllä tässä pystyy olemaan, ja olen nukkunut melko hyvin. Tietysti on hyvät lääkkeet, jotka auttavat, Aake kertoi lehdelle.

satu silvo
Näyttelijä Satu Silvo tsemppasi someviestissään Aakea ja Samulia.

Kirjapaljastus: Aaken löydös baarikaapilta pelasti Samulin

Samuli – Pimeydestä valoon -elämäkerrassa kerrotaan sangen avoimesti Samulin suhteesta alkoholiin, näyttelemiseen ja naisiin. Alkoholismi äityi pahaksi, aiheutti vaaratilanteita ja lukuisia ongelmia. Kirjassa kerrotaan avoimesti miehen kunnon heikkenemisestä, viinan vaikutuksesta mielialaan, mielenterveysongelmista ja kuolemaa koskevista ajatuksista. 

Lue myös: Samuli Edelmann kävi täysin pohjalla – taisteli päihdekierteestä takaisin jaloilleen!

Valoa pimeyteen toi esimerkiksi hyvä ystävä Aake. 

- Aake Kalliala heräsi kotonaan outoon kolisteluun. Hän ei voinut uskoa silmiään: Samuli röhnötti Aaken baarikaapin edessä ja oli juonut kaapista kaiken minkä jaksoi. Mies oli tullut juhlimaan Aaken luo edellisenä iltana ja jäänyt yöksi. Aake puhutteli häntä: ”Nyt on niin, että sä tarttet apua. Mä tunnen yhen raitistuneen lääkärin. Sut pitää saada katkolle.” Samuli oli niin turta, ettei osannut vastustella enää. Hän meni minne käskettiin, ja toimi kuin olisi ollut kuvauspaikalla. Aake vei Samulin Myllyhoitoon, kirjassa taustoitetaan.

Lue myös: Julkkismiehet laukovat kovaa tekstiä Jussi Parviaisesta uutuuskirjassa: ”Jussi oli nussimishommansa kanssa ihan mahdoton!”

Hoidossa Samuli myönsi ensimmäisen kerran ääneen olevansa alkoholisti.

- Kielloista ja varoituksista huolimatta mä keksin aina keinot saadakseni juoda. Se oli hirveää elämää. Häpeä ja syyllisyys seurasivat jatkuvasti mukana. Sairaus tuntui pelottavalta. Koin itseni jotenkin niin erilliseksi ja yksinäiseksi. Ajattelin, että mulla on jokin paha häiriö tai mielisairaus, jota kenelläkään muulla ei ole. Mulla ei ollut aavistustakaan, miten lähteä sitä korjaamaan, Edelmann kuvailee uutuuskirjassa.

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!