fbq
Sami Hintsanen

Sami Hintsanen täytti 50 vuotta - Varpu-vaimo järjesti rakkaalleen kaikkien aikojen yllätyksen: "Täydestä meni!"

Laulaja ja juontaja Sami Hintsanen juhli viikonloppuna hulppeasti 50-vuotissyntymäpäiviään. Virallinen merkkipäivä on tänään (14.3.).

Pippaloita vietettiin Tampereella valmennustalo Roihussa. Juhlat tulivatkin Samille täytenä yllätyksenä, sillä Tartu Mikkiin -juontajan vaimo Varpu Hintsanen oli järjestänyt kaiken miehensä selän takana.

- Oltiin Varpun kans ajateltu, että pidetään jotkut juhlat kesällä sitten kun uusi koti on valmis. Tai kuten eilen paljastui, minä olin ajatellut, Sami kertoo tuoreessa Instagram-päivityksessään.

Varpu ja Sami Hintsanen rakennuttavat omakotitaloa metsän viereen – luonto tuo lohtua Senja-tyttären kuolemaan

Varpun onnistui yllättää Sami kekkereillään täysin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kiva huomata, että luotan vaimooni niin täydellisesti, etten ihmetellyt sen enempää mitään hänen hassua käytöstään viime aikoina, nyt tajuan tietysti monta asiaa. Täydestä meni, olin oikeasti täysin puulla päähän lyöty kun minut juhlapaikalle tuotiin, Sami iloitsee hämmentyneenä.

Sekä Sami että Varpu ovat jakaneet liudan tyylikkäitä valokuvia juhlien tuoksinasta. 

Juhlan kunniaksi Samille oli leivottu muun muassa jääkiekkojoukkue Ilveksen pelipaitaa mukaileva syntymäpäiväkakku. Juhlapaikan koristeet koostuivat pitkälti kultaisista ja mustista ilmapalloista.

Varpu Hintsanen onnitteli aviomiestään kertaalleen Instagram-julkaisunsa yhteydessä.

Maailman eniten onnea aviomies. Olen sanonut ennenkin ja sanon taas - universumin parasta saada olla just sun vaimo, Varpu kirjoittaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Järkyttäviä vastoinkäymisiä kokeneet Sami ja Varpu Hintsanen paljastavat suhteensa salaisuuden: ”Olemme yhdessä vain yhdestä syystä”

Sami Hintsanen on kokenut 50-vuotisen elämänsä aikana niin suuria suruja kuin ilojakin.

Varpu Hintsanen menetti kesäkuussa 2019 tyttärensä Senjan syövälle tämän ollessa vasta 8-vuotias. Varpu oli tavannut tulevan Samin vain kuukausia ennen tyttären syöpädiagnoosia.

Samin syntymäpäiväjuhlissa koettiin koskettavia hetkiä, kun menehtyneen Senjan isosisko Senni esiintyi juhlissa laulamalla useita kappaleita.

Myös Sami nousi illan aikana lavalle esiintymään.

Sami ja Senni viime kesänä Varpu Hintsasen kirjanjulkistustilaisuudessa.
Sami ja Senni viime kesänä Varpu Hintsasen kirjanjulkistustilaisuudessa.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy