fbq
Sami Hedberg on myös liikemies.

Sami Hedbergin miljoonafirman liikevaihto sukelsi - silti mojovat voitot!

Hedberg Entertainmentin talouslukujen valossa hauskuuttaja Sami Hedberg, 36, on myös kivenkova liikemies.

SAMI HEDBERGIN TULOISSA JÄRKYTTÄVÄ NOUSU – SISÄKUVAT MILJOONALUKAALISTA!

Tuore tilinpäätös kertoo, että vuonna 2016 päättyneellä tilikaudella yritys teki lähes 2,6 miljoonan euron liikevaihdon. Voittoa tilikaudella kertyi 434 000 euroa.

Edelliseen tilikauteen verrattuna liikevaihto on tullut reippaasti alas. Vuotta aikaisemmin Hedberg Entertainment teki lähes 3,9 miljoonan euron liikevaihdon ja 507 000 euron voiton. Liikevaihto siis laski peräti noin 1,3 miljoonaa euroa.

Liikevaihdon huima pudotus ei juurikaan näy yrityksen tuloksessa, sillä tilikauden voitto oli ainoastaan noin 70 000 euroa pienempi. Tämä selittyy sillä, että yrityksen henkilöstökulut ovat laskeneet reilusti. Vuotta aikaisemmin Hedberg Entertainment maksoi palkkoja, palkkioita ja henkilösivukuluja lähdes 640 000 euroa, mutta nyt enää vähän yli 280 000 euroa.

Talouslukujen erot vuosien 2015 ja 2016 välillä selittyvät ainakin osittain vuonna 2015 toteutetusta kiertueesta. Silloin Sami teki kymmenenvuotisen uransa kunniaksi ennätykselliset 365 stand up -keikkaa.

Samana vuonna tuli ensi-iltaan myös supersuosikiksi noussut Luokkakokous-elokuva, jonka pääosassa Sami nähtiin Jaajo Linnonmaan ja Aku Hirviniemen kanssa.

NÄIN SAMI HEDBERG LIHOTTI ITSENSÄ LUOKKAKOKOUS 2 -ROOLIINSA!

Vuonna 2005 perustetun Hedberg Entertainmentin toimialana on muun muassa stand up -komiikan tuottaminen ja myynti, ohjelmapalvelutoiminta ja esittävien taiteilijoiden managerointa. Sami Hedbergin omien esiintymisten lisäksi yritys esimerkiksi järjestää stand up -tapahtumia ravintoloihin ja tuottaa mainoksia radioon, televisioon ja sosiaaliseen mediaan.

SAMI HEDBERGIN VASTAUS RAJUUN KRITIIKKIIN: KOKO KEVÄÄN PARAS VETO!