fbq
Uutiset
21.05.2017 17:12
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus
sami hedberg
Sami Hedbergin vastaus rajuun kritiikkiin: Koko kevään paras veto!
Uutiset
21.05.2017 17:12
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus

Ilta-Sanomat uutisoi tänään sunnuntaina, että stand up -koomikko Sami Hedbergin lauantai-iltainen esiintyminen Helsingin jäähallilla sai fanit raivoihinsa. Keikan jälkeen Samin Facebook-sivu täytti negatiivisesta palautteesta, jossa  väitettiin Samin esiintyneen vain 20 minuuttia, jonka jälkeen lopusta ohjelmasta vastasi laulaja Pete Parkkonen. Osa faneistaan vaati jopa rahojaan takaisin.

Sami itse oli vähän eri mieltä. Hän julkaisi virallisella Facebook-seinällään vastineen, jossa hän kehuu esitystään koko kevään parhaakseen ja kertoo esiintyneensä täyden ajan.

- Niin iso Kiitos eilisestä kaikille! oli aivan mahtava show. Tehtiin ensimmäistä kertaa show keskilavalta ja melkein 4000ihmistä ympärillä. Itse vedin täyspitkän stand Up show'n, huikeat 1h 13minuuttia ja siihen päälle itse maestro @peteparkkonen 50minuutin hulppea musiikkishow. Ja täytyy olla rehellinen mun toisen puoliajan 40min standupshow oli henkilökohtaisesti mun koko kevään paras veto, kiitos tästä hyvälle yleisölle ja myös kitaristille. @ddropbop Ja vielä baaritiski permannolla kruunasi tämän shown erilaisuudellaan ja ison maailman meiningin tyyliin esitys oli myös pitkä, iso kiitos tästä myös 98% yleisöstä, jotka jaksoitte loppuun asti vaikka suomen eka erä jäikin näkemättä!, Sami kirjoittaa.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »