fbq
Kotimaa
04.10.2021 07:34
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Timo Korhonen
Hanna Kinnunen
Salatut elämät -tähti Hanna Kinnunen jakaa kotityöt: En hoida raksahommia!
Kotimaa
04.10.2021 07:34
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Timo Korhonen

Näyttelijä ja radiojuontaja Hanna Kinnunen, 41, kertoo vihdoin asettuneensa kodiksi uuteen kaksikerroksiseen puutaloonsa Vantaalle. Muuttokuume alkoi pari vuotta sitten, jolloin Hanna halusi aviomiehensä kanssa hieman kompaktimman ja modernimman kotitalon.

– Löysimme 600 neliön tontin, jonka jälkeen aloimme heti kilpailuttaa rakentajia. Rakensimme edellistä, vuonna 2012 valmistunutta taloa paljon itse, joten nyt halusimme päästä hieman helpommalla.

Lue myös: Hermo meni! Salatut elämät -tähti Hanna Kinnunen sai suuren projektinsa maaliin: ”Olimme jo aivan nappi otsassa”

Kotityöt jaetaan

Uudessa kodissa Hanna pitää keittiön saarekkeesta, jolle on käyttöä. Radiojuontaja kokkaa mielellään vuorotellen miehensä kanssa.

– Olemme hyvin tasavertaisia pariskuntana. Kaupassakäynti, laskujenmaksu ja lasten harrastuksiin kuskaaminen tehdään yhteispelillä. Meillä ei ole mitään työnjakoa, paitsi että minä en hoida raksahommia!

Lue myös: Luksusta kotiin! Salatut elämät -tähti Hanna Kinnunen pyörsi päätöksensä: Pidin sitä höpöhöpö-hommana

– Meille syntyi korona-aikana sellainen perinne, että teimme viikoittain eri teeman mukaan ruokia. Oli espanjalaista ja italialaista iltaa. Pidimme tavasta kiinni, ja viikonloppuisin haudutellaan aina antaumuksella kaikenlaisia herkkuja.

Lue lisää ja katso kuvat Hannan uudesta kodista Seiska Klubista!