fbqSalatut elämät -näyttelijä Hanna Kinnunen ruuhkavuosista: "Olemme kehittyneet parisuhdeajan varaamisessa..." | Seiska
Hanna Kinnunen

Salatut elämät -näyttelijä Hanna Kinnunen ruuhkavuosista: "Olemme kehittyneet parisuhdeajan varaamisessa..."

Kotimaa | 05.10.2021 15:03

Näyttelijä ja radiojuontaja Hanna Kinnusen, 41, poika on 11-vuotias ja tytär yhdeksänvuotias, joten hän pystyy jo helpommin varaamaan aikaa myös rakkauden vaalimiselle.

– Olemme kehittyneet parisuhdeajan varaamisessa aika paljon, sillä lasten ollessa pienempiä olemme olleet aika huonoja pyytämään lapsenvahtiapua. Kesällä lapset lähtivät ensimmäistä kertaa ennen meitä pohjoiseen, jolloin meille jäi yhteistä aikaa. Olimme pari yötä hotellisessa, ja toki kävimme golfaamassakin.

– Siitä saimme innostuksen lokakuussa lähteä kahdestaan viikonlopun viettoon. On ollut kiva huomata, että yhteytemme ei ole kadonnut ja meillä on edelleen hauskaa, vaikka onkin kiireisiä ruuhkavuosia eletty.

Lue myös: Luksusta kotiin! Salatut elämät -tähti Hanna Kinnunen pyörsi päätöksensä: Pidin sitä höpöhöpö-hommana

Treeniä ja lomaa

Tähti näyttelee Salkkareissa Salla Mattilan hahmossa ja juontaa lisäksi Aito Iskelmän keskipäivää. Hän kertoo pitävänsä kiireisen arjen ohella huolta paitsi fyysisestä, myös henkisestä hyvinvoinnistaan.

– Töiden välillä käyn voimavalmentajani kanssa salitreeneissä. Aina kun ehdin, rentoudun tekemällä pitkiä lenkkejä ja kuuntelen samalla podcasteja.

Lue myös: Salatut elämät -tähti Hanna Kinnunen jakaa kotityöt: En hoida raksahommia!

Kuuden viikon kesäloma oli Hannan mukaan pisin tauko töistä koskaan, mikä oli hänen mukaansa jo itsessään kesän kohokohta.  

– Olimme Kuusamossa, josta äitini on kotoisin. Siellä arjen kiireet jäävät taakse, vaikka meillä on kyllä sielläkin suunnalla rakennusprojekti meneillään. Sukulaistemme yhteinen lomahuvila valmistuu Rukalle. Sen pitäisi olla jouluun mennessä valmis, hän paljastaa.

Lue lisää ja katso kuvat Hannan uudesta kodista Seiska Klubista!

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!