fbq
Kotimaa
24.05.2021 09:17
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto
Kelly Kalonji
Salasuhde roihuaa! Kelly Kalonji bongattiin varatun suomalaispohatan kanssa veneilemästä
Kotimaa
24.05.2021 09:17
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto

Tämän kevään julkkis Big Brotheristakin tuttu kohumissi Kelly Kalonji viettää edelleen aikaa varatun suomalais”pohatan” kanssa.

Lue myös: Lempeä suomalaismiljonäärin kanssa! Missikaunotar Kelly Kalonji kuumalla lomalla uuden miehen mukana: miljonäärikomistus puristeli stringipeppua helteessä antaumuksella

Viime torstaina mies vilahti Stefan Thermanin veneeltä kuvatussa Instagram-tarinassa Kellyn seurassa.

– Video poistui melkein heti. Hänen vaimonsa on autuaan tietämättömänä yksin Itä-Suomessa, ja mies huitelee missä huitelee. Vaimo ei taida tietää, miksei hänen miehensä anna lähteä mukaan Helsinkiin, Seiskalle supistaan.

Lue kaikki Kääk-juorut Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Varattu "mysteeriporho"

Seiska uutisoi aiemmin Kellyn tuntemattomasta mysteeriporhosta. Uutisen jälkeen Seiskan vinkkiluuri on pirissyt vimmatusti, sillä kaunottaren uusi valloitus on paljastunut ukkomieheksi.

– Kellyn uusi mies on naimisissa thaimaalaisen naisen kanssa. Aviopari on viihtynyt hyvin yhdessä, joten Kellyn ilmestyminen kuvioihin on aiheuttanut ihmetystä, lähipiiristä päivitellään.

Seiskan selvityksen mukaan Kellyn salarakas avioitui muutama vuosi sitten. Hänellä on vaimonsa kanssa voimassa oleva avioehto, eikä pari ole hakenut eroa.

Lue myös: Aamupalaksi lonkeroa?! Paparazzikuvat julki Kelly Kalonjin ja mysteerirakkaan shoppailureissulta – kirosanoja ja torvien tööttäyksiä Helsingin liikenteessä!

Kellyn uuden miehen kutsuminen ”mysteeriporhoksi” on herättänyt miehen kotipaikkakunnalla hilpeyttä.

– Vai että ihan porho? Tämä on kyllä ihan uusi tieto täällä, miehen kotipaikkakunnalta lohkaistaan Seiskalle.

Miehen kutsuminen porhoksi, saati miljonääriksi ei ole oikeutettua ainakaan viiden viime vuoden tulotietojen perusteella. Pääomatuloja ei ole ollut lainkaan, ja vuonna 2019 mies tienasi vain muutamia tuhansia.

Lue myös: Yllättikö mysteeriporhon avioliitto kohumissin? Kelly Kalonji Seiskalle kolmiodraamasta: ”Siis mitä?!”

Miehellä on yksi kohtuullisesti tuottava yritys, mutta tilinpäätöstietojen mukaan viime vuosien voitot lasketaan miljoonien sijaan kymmenissä tuhansissa. Miehellä on myös kaksi luottokorttiin liittyvää maksuhäiriötä viime vuodelta.

Video: Kelly oli mukana Big Brotherissa