fbq
Kotimaa
16.03.2021 06:04
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Panu Hörkkö ja Seiskan arkisto
Kelly Kalonji
Aamupalaksi lonkeroa?! Paparazzikuvat julki Kelly Kalonjin ja mysteerirakkaan shoppailureissulta – kirosanoja ja torvien tööttäyksiä Helsingin liikenteessä!
Kotimaa
16.03.2021 06:04
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Panu Hörkkö ja Seiskan arkisto

Vuoden 2013 Miss Helsinki Kelly Kalonji, 33, on onnensa kukkuloilla löydettyään rinnalleen miehen, jonka kanssa on päässyt matkustamaan maailman ääriin. Tällä kertaa Kelly lennähti uuden siippansa kera lemmenlomalle Dubaihin ja aina Tansaniaan asti.

Seiska kertoi toissa viikolla, että Kellyn uusi rakas on toistaiseksi tuntematon mysteeriporho. Uutisen jälkeen Seiskan vinkkiluuri on pirissyt vimmatusti, sillä kaunottaren uusi valloitus on paljastunut ukkomieheksi.

– Kellyn uusi mies on naimisissa thaimaalaisen naisen kanssa. Aviopari on viihtynyt hyvin yhdessä, joten Kellyn ilmestyminen kuvioihin on aiheuttanut ihmetystä, lähipiiristä päivitellään.

Seiskan selvityksen mukaan Kellyn salarakas avioitui muutama vuosi sitten. Hänellä on vaimonsa kanssa voimassa oleva avioehto, eikä pari ole hakenut eroa.

Lue myös: Ökylomailua mysteerimiljonäärin kanssa?!? Suomeen palannut kurvikaunotar Kelly Kalonji myöntää: "Olen tällä hetkellä onnellinen"

”Vai että ihan porho?”

Kellyn uuden miehen kutsuminen ”mysteeriporhoksi” on herättänyt miehen kotipaikkakunnalla hilpeyttä.

– Vai että ihan porho? Tämä on kyllä ihan uusi tieto täällä, miehen kotipaikkakunnalta lohkaistaan Seiskalle.

Miehen kutsuminen porhoksi, saati miljonääriksi ei ole oikeutettua ainakaan viiden viime vuoden tulotietojen perusteella. Pääomatuloja ei ole ollut lainkaan, ja vuonna 2019 mies tienasi vain muutamia tuhansia.

Miehellä on yksi kohtuullisesti tuottava yritys, mutta tilinpäätöstietojen mukaan viime vuosien voitot lasketaan miljoonien sijaan kymmenissä tuhansissa. Miehellä on myös kaksi luottokorttiin liittyvää maksuhäiriötä viime vuodelta.

Paparazzi ikuisti rakastavaiset yhteiskuviin heidän poistuessaan aamulla miehen asunnolta. Takana on viikkojen matkustelu Dubaissa, Tansaniassa ja Anttolassa.
Paparazzi  ikuisti rakastavaiset yhteiskuviin heidän  poistuessaan  aamulla miehen asunnolta.  Takana on viikkojen matkustelu Dubaissa,  Tansaniassa ja  Anttolassa.

Lue myös: Nyt on rohkea bikinien alaosa! Kohukaunotar Kelly Kalonji räväyttää mökkimaisemissa - katso!

Minikaranteeni Anttolassa

Kelly ja uusi mies palasivat toissa viikonloppuna Dubaista. Pari linnoittautui pariksi päiväksi hotelli Anttolanhovin rantahuviloihin omaehtoiseen koronakaranteeniin. Tuona aikana kuohunta parin ympärillä yltyi, joten Seiskan paparazzi suuntasi Anttolaan.

Tiistaina pari oli jo nostanut kytkintä kaupungista. Omaehtoinen eristys kesti siis vain pari päivää, sillä rakastavaiset löytyivät tiistaina miehen kotikaupungista.

Kaksikko nukkui yönsä miehen vuokra-asunnossa, mistä he lähtivät aamulla huristelemaan Helsinkiin päin. Ennen valtatielle saapumista mies haki huoltoasemalta irtokarkkeja, limua ja six packin lonkeroa.

Rakas haki aamulla huoltoasemalta matkaevääksi limua, karkkia ja lonkeroa.
Rakas haki  aamulla huoltoasemalta  matkaevääksi limua,  karkkia ja  lonkeroa.

Lue myös: Vautsi, mitkä sääret! Kelly Kalonji nauttii ökylomastaan täysin rinnoin - nappasiko missin uusi miljonäärirakas tämän upean otoksen?

Aamupalaksi lonkeroa?!

Rakastavaiset päätyivät Vantaan Ikeaan. Ennen ostoksille menemistä mies ryhtyi siivoamaan autoaan. Hän heitti läheiseen roskikseen karkkipapereiden ohella tyhjiä lonkerotölkkejä.

Herää siis kysymys, oliko Kelly naukkaillut aamupalaksi lonkeroa, sillä vastuullinen kuski tuskin ajon aikana alkoholia hörppisi.

Ikeasta pari osti runsaasti tilpehööriä. Kellyn kulta lastasi tavarat autoon herrasmiehen tavoin, kun kohumissi keskittyi popsimaan Ikean legendaarista hot dogia. Nakkisämpylä katosi Kellyn masuun muutamalla näyttävällä haukulla.

Pitkän ajomatkan päätteeksi Kelly köpötteli Ikeaan tilpehööriostoksille. Pari hankki Ikeasta keittiötarvikkeita ja vaaterekin.
Pitkän ajomatkan päätteeksi  Kelly köpötteli  Ikeaan tilpehööriostoksille. Pari  hankki Ikeasta  keittiötarvikkeita ja vaaterekin.

Lue myös: Lempeä suomalaismiljonäärin kanssa! Missikaunotar Kelly Kalonji kuumalla lomalla uuden miehen mukana: miljonäärikomistus puristeli stringipeppua helteessä antaumuksella - katso!

Ontuvat liikennetaidot

Rakastavaisten matka jatkui elektroniikkaostoksille Verkkokauppaan Helsinkiin. Kelly taisi saada matkan aikana harmaita hiuksia, sillä siippa ei autoillut Helsingissä kovinkaan sulavasti.

Mies oli muun muassa saada urheiluauton kylkeensä kaasuteltuaan kolmion takaa liikenteen sekaan. Tilanteesta selvittiin muutamilla kirosanoilla ja torvien tööttäyksillä.

Seiskan tietojen mukaan Kellyn uuden rakkaan vaimo palasi viime perjantaina Aasiasta Suomeen.

– Karu tilanne on nyt valkeamassa vaimolle, ja ilmassa muhii mehevän kolmiodraaman ainekset, Seiskalle kuvailtiin tilannetta.

Kellyn seuralainen lastasi herrasmiehen tavoin tavarat autoon. Kelly seurasi toimitusta hodari hyppysissään.
Kellyn  seuralainen  lastasi  herrasmiehen tavoin  tavarat  autoon.  Kelly seurasi  toimitusta  hodari hyppysissään.

Lue myös: Sofia Belórfin kanssa herkutellut Kelly Kalonji viihtyy Dubaissa: nosteli maljaa ruokapöydässä rinnat esillä - kuva!

Kelly Seiskalle: Siis mitä?!

Seiska tavoitti Kellyn maanantaina. Kysyimme kohumissiltä onko hän tietoinen, että hänen uusi miehensä on naimisissa.

– Siis mitä, Kelly ihmetteli.

Kongolaistaustainen muodokas Kelly yllättyi toimittajan soitosta. Vaikutti siltä, että rakkaan avioliitto tuli yllätyksenä kaunottarelle.
Kongolaistaustainen muodokas Kelly yllättyi  toimittajan  soitosta. Vaikutti  siltä, että rakkaan avioliitto  tuli yllätyksenä  kaunottarelle.

Tiesitkö että miehesi on naimisissa?

– En kommentoi tähän mitään, ennen kuin juttelen sen ihmisen kanssa muutenkin.

Oletko ollut vaimosta tietoinen?

– Okei… Mun täytyy nyt soittaa tonne joo… Tämä on nyt mulle aika iso asia. Haluan selvittää tämän ja käydä läpi, Kelly tuumasi.