fbq
Kotimaa
10.12.2020 19:14
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
Kelly Kalonji
Lempeä suomalaismiljonäärin kanssa! Missikaunotar Kelly Kalonji kuumalla lomalla uuden miehen mukana: miljonäärikomistus puristeli stringipeppua helteessä antaumuksella
Kotimaa
10.12.2020 19:14
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Seiskalle on sadellut vinkkejä siitä, että entinen Miss Helsinki Kelly Kalonji, 33, viihtyy nykyisin tiiviisti yhdessä suomalaisen miljonäärimiehen seurassa. 

Kelly matkusti hiljattain suomalaismiehen kanssa yhteiselle aurinkolomalle Dubaihin. Seiskan tietojen mukaan pari on suunnitellut lomailevansa Dubaissa liki jouluun asti.

Kelly on päivittänyt lomaltaan ahkerasti video- ja kuvamateriaalia, parin päivän takaisessa videossa vilahti myös Kellyn uusi, komea tapailukumppani.

Instagramin videotarinaansa lataamassa videossa Kelly kuvasi muhkeita stringipakaroitaan, joita hänen suomalainen miljonäärikultansa hieroi innokkaasti ja antaumuksella.

Kelly kikatteli

Seiskan saamien vinkkien mukaan mysteerimies oli ollut paikalla myös Kellyn perustaman The Face of African Queen -missikisan finaalitapahtumassa, ja he ovat tunteneet toisensa jo vuosia. 

Seiska tavoitti Kellyn, joka ei kiistänyt romanssihuhuja. 

- Sanotaan näin, että vaikeamman alkuvuoden jälkeen loppuvuosi alkaa näyttää hieman paremmalta, Kelly kikatteli Seiskan toimittajalle. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »