fbq
Kotimaa
16.12.2021 17:31
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Atte Kajova
Sakke Pietilä
Sakke Pietilä kertoo vaikeasta ajastaan - tyttären syöpä huoletti uutuusohjelman kuvauksissa
Kotimaa
16.12.2021 17:31
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Atte Kajova

Jääkiekkovalmentaja- ja vaikuttaja Sakari ”Sakke” Pietilä, 67, lähti tänä vuonna viidakkoon Olen julkkis…päästäjää minut pois! -ohjelman kuvauksiin. Uutuusohjelmassa 15 julkkista lentää keskelle Argentiinan sademetsiä kisaamaan hyväntekeväisyyteen lahjoitettavasta rahapalkinnosta. Sarja alkaa tammikuussa MTV3-kanavalla. Sakke sanoo pohtineensa pitkään, lähteekö ohjelmaan mukaan.

- Kuuntelin tuotannon selostuksen ohjelmasta ja tiedustelin, ketä muita sinne mahdollisesti lähtee. Mietin myös sitten, että en ole koskaan ollut viidakossa. Lopulta päätin lähteä matkaan avoimin mielin ilman ennakkoluuloja ja pelkoja, hän kertoo sarjan lehdistötilaisuudessa.

Sakke muistelee etelän kuutamoa, sademetsää ja lämmintä ilmaa iloisin mielin, mutta yksi asia nousee ylitse muiden.

- Sain sieltä ikimuistoisen kokemuksen sekä mielettömän hyviä ystävyyssuhteita. Jengissämme oli hienosti edustettuna eri ammatit ja ikäryhmät, Sakke kehuu.

- Olihan siellä omat haasteensa hyttysten ja muiden ohella, mutta kannatti lähteä.

Lue myös: Tässä ovat Olen julkkis... Päästäkää minut pois! -kisaajat

TYTTÄREN SAIRAUS HUOLETTAA

Tähti koki haasteelliseksi pimeyden sekä sen ettei, ole kovin ketterä. Erityisen vaikeaa Sakesta oli hänen Miisa-tyttärensä vakava sairaus haimasyöpä, joka pyöri hänen alitajunnassaan kisan aikana. 

- Tiesin tuotannon päästävän minut kotiin, jos tulee soitto, että pitää lähteä. Se rauhoitti minua.

- Puhuin Miisan ja lasteni äidin kanssa, lähdenkö ylipäätään kisaan. He sanoivat, että teen toki omat ratkaisuni, mutta kyseessä on ainutlaatuinen tilaisuus. He toivoivat minun menevän, ja se oli hyvä signaali.

Sakke Pietilä
Sakke sai kotoa kannustusta lähteä ohjelmaan.

JOULUNA YHDESSÄ

Sakke tekee töitä terapeuttina, mikä auttaa häntä itseäänkin arjessa. Hänellä on myös paljon hyviä ystäviä ympärillä tukena.

- Mutta totta kai tässä huoli on…tuo sairaus on aika kova vastustaja. Ei tässä auta kuin odotella joulua, jolloin pääsemme tapaamaan toisemme, Sakke sanoo hiljaa.

- Jouluna odotan myös pääseväni pukiksi muiden koteihin, sekä menemistä avantoon ja saunaan. Nautin myös kynttilöistä ja joulumusiikista.

Lue myös: Sakke Pietilä ei lämmikettä tarvitse! Naispuolisesta uintikaverista vaikeneva speedo-peto pulahtaa kylmää veteen – kuvat!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »