fbq
erika helin

Sairaalareissusta toipuva Erika Helin mystisenä Sveitsin reissustaan: "Katsotaan vienkö hautaan"

Missikaunotar Erika Helin, 27, joutui viime viikolla sairaalaan kovien vatsakipujen vuoksi. Uteluista huolimatta Erika ei avannut tarkemmin, mistä kipeät oireet johtuivat. 

 Erika Helin joutui sairaalaan: "En tiedä milloin pääsen osastolta pois"

Erika kertoo toipumisprosessistaan tuoreessa Instagram-päivityksessään.

- Ei muuta kun katse kohti tulevaa kuten tässä kuvassa. Odotan kovasti että pääsis takasin treeneihin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Julkaisun kuvassa Erika istuskelee uima-altaan reunalla uimapuvussa. Sijainniksi hän on merkannut Helsingin, mikä tarkoittanee, ettei Erika ole päässyt palaamaan kotiinsa Maltalle sairaalareissun jälkeen. 

- Sain lääkäriltä luvan kävellä tällä viikolla, niin otin eilen varaslähdön ja kävelin ainakin 3h.

OnlyFans-sisällöntuottajan mukaan ihmistä ei ole tarkoitettu olemaan toimettomana. Hän myös kertoo pohtineensa takaisinmuuttoa Suomeen. 

- By the way eka kertaa pariin vuoteen mulla on sellainen olo, että paluumuutto Suomeen ei ois huono ajatus. Jos mulle tarjottais jotain tosi mun näköistä duunia niin tulisin heti. Mutta myös freelancer-lusmuilu ja bikinikuvien ottaminen etelässä menettelee. Menettelisi myös idässä.

Erika Helin edelleen sairaalassa - kuvailee pelottavaa tilannetta kipujen taustalla

Julkaisun Erika päättää mystisiin virkkeisiin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

 - Hotellilusmuilu Sveitsissä ei enää menettelisi. Ois kiva jakaa koko tarina sieltä, mutta kukaan ei kuitenkaan uskoisi niin pidän sit tämän vaan itellä. Katsotaan vienkö hautaan.

Erika kertoi kesäkuussa Seiskalle, että lähtee kuudeksi viikoksi töihin Sveitsiin. Tavallisia reissupäivityksiä lukuun ottamatta Erika on hiljennyt Sveitsin tapahtumista. 

Erikan seuraaja neuvoo häntä tekemään Lenita Airiston tapaan.

- Sun pitää tehdä niinku Lenita Airisto sanoi, et "Pidät turpas kiinni, mut sit kun on oikea hetki, niin sitten isket". Ammut keskelle otsaa, noitanaisen neuvoin. Ja niinhän sitä sanotaan, et totuus on tarua ihmeellisempää, sen vuoksi harva sitä haluaa uskoa. Täällä sun kaimas toivottaa sulle kaikkea hyvää, you do you girl. 

Petetty Erika Helin tilittää rumasta erostaan: Mietin, pitäisikö lähteä karkuun