fbq
Kotimaa
23.09.2022 17:30
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Atte Kajova, Instagram
Erika Helin
Erika Helin edelleen sairaalassa - kuvailee pelottavaa tilannetta kipujen taustalla
Kotimaa
23.09.2022 17:30
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Atte Kajova, Instagram

Miss Suomi -kilpailusta alkujaan tutuksi tullut Erika Helin, 28, on päivittänyt tilannettaan sairaalavuoteelta.

Maltalla nykyisin majaileva Erika oli saapunut Suomeen luotsaamaan Matkalla Miss Suomeksi -ohjelmaa. Hän toimi ohjelman käsikirjoittajana.

Lauantaisen Miss Suomi -finaalin jälkeen Erika kertoi hakeutuneensa maanantaina päivystykseen voimakkaiden kipujen vuoksi. Hän ei tuolloin paljastanut, minkälaisista kivuista oli kysymys.

Lue myös: Erika Helin joutui sairaalaan: "En tiedä milloin pääsen osastolta pois"

Nyt Onlyfans-palvelussa uraa luova Erika on päivittänyt Instagram-sivulleen uuden kuvan, jossa hän makoilee sairaalavuoteessa kanyyli käsivarressaan.

Odottelen vikaa tiputusta & lounasta ennen kotiutumista. Iso kiitos HUSin päivystyksen ja naistenklinikan hoitajille ja lääkäreille. Pari ekaa päivää oli aikamoista shokkia, mutta heidän ansiosta olo oli niin mukava mitä tilanteeseen nähden voi olla, Erika kirjoittaa kuvan yhteyteen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erika Helin (@erika.helin)

Erika paljastaa tuoreessa päivityksessään hakeutuneensa avunpiiriin vatsakipujen vuoksi.

- Muistutus (erityisesti naisille) että mahakipu ei ole leikin asia. Mulla itsellä on aina tosi kovat kuukautiskivut ja myös ovulaatiokivut alkanut vanhemmalla iällä, niin ajattelin et kestän nämäkin, Erika taustoittaa.

Lue myös: Erika Helin pyytää Aki Palsanmäeltä hirvittävän summan Playboy-lehdestään – Heliltä täystyrmäys

Hän myöntää kärsineensä kivuista yli vuorokauden, ennen hoitoon hakeutumistaan. Kipujen vuoksi myös käveleminen oli vaikeutunut.

Sitten vasta ymmärsin lähteä kun maha alkoi nopeasti turpoamaan eikä housuja saanut enää kiinni. Tämmöisissä tilanteissa pitäisi päästä nopeasti hoitoon, Erika muistuttaa.

Pitkässä tekstissään Erika kertoo saaneensa sairaalajaksonsa aikana paljon viestejä uteliailta seuraajiltaan. Päätyminen sairaalahoitoon herätti keskustelua muun muassa kipujen perimmäisistä syistä. Erika ei ole ollut halukas avautumaan tilanteen yksityiskohdista. Hän paljastaa saaneensa osakseen myös naureskelua tilanteen johdosta.

- Puhun siitä sitten jos joskus tuntuu oikealta. Aika suuria tunteita käydään siinä vaiheessa läpi muutenkin kun joutuu vuodepotilaaksi, niin ihmettelen kovasti miten joillain on pokkaa viestiboksissa arvuutella syitä ja tyyliin toivoa pahinta ja naureskella. Helvetissä on ihan oma paikkansa teille, hän täräyttää.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erika Helin (@erika.helin)

Joutuessaan sairaalaan Erika päivitti olleensa palaamassa takaisin Maltalle. Paluulento olisi lähtenyt matkaan yhdeksän tunnin päästä.

- Ja luojan kiitos en ikinä ehtinyt sinne lennolle!! Erika päivittelee perjantaisessa julkaisussaan.