fbq
Kotimaa
21.09.2022 08:30
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Erika helin
Erika Helin joutui sairaalaan: "En tiedä milloin pääsen osastolta pois"
Kotimaa
21.09.2022 08:30
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Vuoden 2018 Miss Suomi -kilpailusta julkisuuteen noussut Erika Helin, 27, kertoo Instagram-tilillään joutuneensa sairaalaan.

Viime lauantaina (17.9) tämän vuoden Miss Suomi -kilpailu huipentui finaaliin. Erika on toiminut Matkalla Miss Suomeksi -sarjan käsikirjoittajana, ja hän oli luonnollisesti myös paikalla finaalissa. 

Erika mainitsee Instagram-julkaisussaan hakeutuneensa sunnuntaina päivystykseen kovien kipujen seurauksena.

Elämä kyllä yllättää. Lauantaina oltiin gaalassa ystävien kanssa ja sunnuntaina kärvistelin elämäni pahimmissa kivuissa. Lähdin maanantai-iltana vähän vastahakoisesti päivystykseen kun käveleminen alkoi käydä ihan ylivoimaiseksi. Hoito alkaa jo vähitellen toimia mutta ei oo tietoa mikä aiheutti näin rajut oireet. Mielessä pyörii miten pienestä elämä voi olla kiinni, kun vaan yhtäkkiä täysin terve nuori voi menettää terveytensä ilman selityksiä, hän kirjoittaa.

Lue myös: Erika Helin toipuu shokkierosta: Parempi, että pääsin pettäjä-Ramzista eroon

Erika asuu nykyään Maltalla, ja oli suunnitellut lentävänsä kotiin alkuviikosta. Nyt kuitenkin näyttää siltä, ettei hän tule kotiutumaan sairaalasta ainakaan vielä. 

Hän mainitsee, että työprojektitkin on jouduttu pistämään tauolle.

Fyysisestä kivusta huolimatta pahin on kyllä epätietoisuus tulevasta.  Lento kotiin lähtisi 9h päästä. En tiedä millon pääsen osastolta pois, en tiiä millon voin lentää, montako työjuttua joudun perumaan. Saanko ylipäätään terveyttä takaisin vai kuinka paljon pysyviä vaurioita ehti syntyä. 

Lue myös: Erika Helin pyytää Aki Palsanmäeltä hirvittävän summan Playboy-lehdestään – Heliltä täystyrmäys

Erika halusi kertoa terveyshuolistaan, sillä hänen seuraajansa olivat hänestä huolissaan. Erikan mukaan hän ei aio avata terveyshuoliaan sen enempää.

 – Ajattelin päivittää kun aika moni kyseli viimeöisestä tarinasta missä olin pyörätuolissa. Sillon en vielä tiennyt et on vakava tilanne. Tämän enempää en meinaa avata asiaa ja en aio vastata viesteihin aiheesta, hän päätti vakavan kirjoituksensa.