fbq
Kotimaa
08.11.2021 14:31
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: MTV ja Instagram
Krete ja Nico
Romantiikkapommi! Love Island -finalistit Nico ja Krete avoimena tunteistaan: myöntävät rakastuneensa – suhde syvenee päivä päivältä
Kotimaa
08.11.2021 14:31
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: MTV ja Instagram

Love Island Suomen suosikkipari Nico ja Krete sijoittuivat sarjan lokakuisessa finaalissa toiseksi. Finaalin jälkeen parivaljakko on vastaillut ahkerasti faniensa kysymyksiin Instagramissa. Eilen kumpainenkin tv-tähti raotti seuraajilleen suhteensa nykytilaa tiliensä tarinaosioissa.

Kreteltä kysyttiin, mikä on parasta hänen ja Nicon suhteessa.

- Parasta on se, että molemmat ovat samalla aaltopituudella ja oikeasti aidosti tosissaan. Nämä näkemiset ovat olleet todella helppo järjestääm, ja molemmat pystyvät olemaan avoimia kaikesta, Krete paljastaa tarinassaan ja jatkaa:

- Meillä on yhdessä kivaa, ja olemme menossa parempaan suuntaan koko ajan.

Hän sanoo, että Suomessa ollessaan he ovat tajunneet, kuinka paljon välittävät toisistaan. Samassa kuvassa kysytään myös, onko pari jo rakastunut.

- Kyllä, Krete vastaa tyhjentävästi sydämen kera.

Lue lisää: Mitä tapahtui kommunikaatio-ongelmissa velloneelle Love Island -Kretelle ja Nicolle? Kohukaksikko myöntää: ”Riitelemme turhista jutuista” – sopivat treffit yllättävään paikkaan

Nico ja Krete
Pari iloitsi finaalilähetyksessä voittajien Sallin ja Eelin puolesta.

SUHDESTATUS ENNALLAAN

Nico selventää omassa tarinassaan, ettei heidän parisuhdestatuksensa ole tästä huolimatta muuttunut. Mies komppaa Kreteä kysymyksessä, jossa tiedustellaan, ovatko he pihkassa vai rakastuneita.

- Rakkaus on molempien vastaus, hän toteaa.

Hän kertoo lisäksi suhteen syvenevän päivä päivältä. Yhteenmuutto ei kuitenkaan hänen mukaansa ole vielä ajankohtainen asia. Nico asuu tällä hetkellä Tampereella, Krete Nummelassa.

Lue lisää: Suhde syvenee: Love Island -voittaja Eeli päivitti paljonkertovan kuvan seurustelukuvioistaan!

Pari vietti viikko sitten yhdessä halloweenia, ja he postasivat iloisia kuvia someen. Juhlatunnelmissa mukana olivat myös samalta Love Island Suomi -kaudelta tutut Emilia ja Tatu.

Lue lisää: Love Islandin Tatu ja Emilia paljastavat suhteensa tilan - muutto edessä

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »