Riina-Maija Palander kommentoi vointiaan avioerouutisen jälkeen: "Tulevaisuus on mielenkiintoinen"

Uutiset | 13.01.2021 11:04

Entinen alppihiihtäjä Kalle Palander ja Riina-Maija Palander eroavat. Kalle jätti yksin avioerohakemuksen Lapin käräjäoikeuteen 4. tammikuuta. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Seiska tavoitti Kallen avioerouutisen jälkeen, mutta hän ei halunnut kommentoida asiaa millään tavalla. Riina-Maija puolestaan kertoi tuntemuksistaan sosiaalisessa mediassa. Hän julkaisi Instagram-tilinsä tarinaosiossa videon, jossa hän pohti tulevaa.

- Täällä kaikki hyvin, tulevaisuus on mielenkiintoinen ja avoin. Uskon ja luotan, että kaikki kääntyy parhain päin, Riina-Maija sanoi videollaan.

Lue myös: IL: Kalle ja Riina-Maija Palander: Avioero! 

 

Aviokriisi

Avioriisi alkoi jo viime vuonna, kun Seiska uutisoi Riina-Maijan elävän kuin sinkku. Hänellä oli tuolloin  pyörityksessä kaksi eri julkkismiestä.  

Lue myös: Kalle ja Riina-Maija Palanderin aviokriisi paisuu! Näin kohupari ja Riina-Maijaan yhdistetyt julkkismiehet reagoivat asiaan!

Kallelle tieto vaimonsa touhuista paljastui marraskuun lopulla, kun hän sai kuulla Riina-Maijan puuhista ollessaan työkeikalla Levillä. 

- On ollut kuulemma jo pidempään. Tuntuu, että kaikki muut ovat tienneet siitä paitsi minä, Kalle kertoi Seiskalle. 

(190315) -- Helsinki, March 15, 2019 – Kalle and Riina-Maija Palander poses for the camera during UNICEF maailman tärkein ilta in Helsinki, Finland, 15. March 2019. (Matti Matikainen/Aller Media)
 Kalle ja Riina-Maija Palander UNICEF maailman tärkein ilta -tapahtumassa Helsingissä 15. maaliskuuta 2019. 
Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!