fbq
Kotimaa
19.04.2021 11:00
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Renny Harlin Johanna Kokkila
Renny Harlinin Johanna-kihlatusta tulikin jo Harlin - kertoo syyt nimenvaihdokseen: "Aika siistiä!"
Kotimaa
19.04.2021 11:00
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Ohjaaja Renny Harlinin, 62, kihlattu Johanna Kokkila, 27, kertoo Instagram-tilinsä tarinat-osiossa ottaneensa käyttöön tulevan puolisonsa sukunimen. Tarinat ovat näkyvillä vain 24 tuntia niiden julkaisusta. Johanna vaihtoi myös Instagram-tilinsä nimeksi Johanna Harlin

– Mä tulin tänne nyt kertomaan ilmoitusluontoista asiaa. Suuria juttuja, kivoja juttuja, mutta olen siis tehnyt sen päätöksen, että otan käyttöön Johanna Harlin nimen nyt jo, Johanna kertoo kameralle.

Renny puolestaan vihjaili nimenvaihdoksella jo viikko sitten julkaisemalla pariskunnasta yhteiskuvia työn touhussa ja kirjoitti kuvatekstiin kuin ennakoiden: Harlinit.

Lue myös: Renny Harlin täytti 62 vuotta - Johanna-rakkaalta siirapintäyteinen onnittelu: "Rakastan sinua, kallioni"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renny Harlin (@rennyharlin)

Ei vielä naimisiin

Mahdollisille ihmettelijöille Johanna kertoo heti uutisensa perään, etteivät he ole Rennyn kanssa astelleet vielä avioon asti. 

– Se olisi saattanut olla ehkä monelle ensimmäinen kysymys. Me mennään tänä vuonna naimisiin Rennyn kanssa, ja koen, että se on järkevää töiden puolesta tällä hetkellä. Toinen syy on se, että me asutaan ulkomailla. Kokkila ei ole hirveän helppo ja siitä on keksitty kaikennäköisiä versioita täällä, Johanna naureskelee.

Lue myös: Siirappivaroitus! Romanttinen Renny Harlin söpöilee somessa: ”Kaunis enkelini…”

Näyttävä fitness-kaunotar vakavoituu hetkeksi ja kertoo, että vaikka on maailman ylpein omasta sukunimestään, on se silti varsin suomalainen nimi.

– Me ei tulla näillä näkymin varmaan ikinä asumaan Suomessa, niin se on vähän senkin takia helpompi, että on hieman kansainvälisempi nimi. 

Lue myös: Kuvapaljastuksia kulisseista! Renny Harlin hehkuttaa Johanna-rakastaan työn touhussa: "Unelmani toteutuvat joka päivä"

Muuttuu myöhemmin viralliseksi

Porilaislähtöinen Johanna kertoo ottavansa nimen aluksi käyttöön ikään kuin taiteilijanimenä.

– Se muuttuu tänä vuonna vähän myöhemmin sitten viralliseksi, Johanna hymyilee.

– Aika siistiä. Tuntuu, että alkaa uus jakso elämässä. 

Projektikehityspäällikkönä ja kasvatustieteiden maisterina työskennellyt Johanna ja Renny kertoivat suhteestaan ensi kerran julkisuuteen Apu-lehden haastattelussa, joka julkaistiin viime itsenäisyyspäivänä. Pari tapasi toisensa töiden parissa, Luokkakokous 3 -elokuvan kuvauksissa. Kihloihin pariskunta meni taianomaisin menoin Istanbulissa, Turkissa ystävänpäivänä.

Lue myös: IS: Renny Harlin ja Johanna-rakas: Yllätyskihlat - sormuksen arvo jopa 30 000 euroa!