fbq
Kotimaa
28.09.2021 11:46
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen
Rehellistä puhetta! ”Suomen seksikkäin tanssinopettaja” ja Kristo Salminen eivät edes pettyneet TTK-putoamisestaan – ”Kapasiteetti alkoi olla tapissa”
Kotimaa
28.09.2021 11:46
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen

Helsinkiläisessä tv-studiossa kajahti sunnuntai-iltana kohahdus, kun Kristo Salmisen ja Saana Akiolan kerrottiin pudonneen Tanssii tähtien kanssa -kisasta. Studion uumenissa moni supatteli ja arveli etukäteen murska-arviot saaneiden Aki Riihilahden tai Mikael Gabrielin putoavan, muttei paremmat pisteet saaneen Kriston.

Lue myös: Pudotus! Tämä pari joutui jättämään TTK:n – pudonnut tähtioppilas on ylpeä itsestään: ”Ylitin itseni monella tavalla”

Pudonnut tanssipari ei kuitenkaan vaikuttanut erityisen pettyneeltä tv-kameroiden sammuessa. Kristo myönsi rehdisti, ettei enempää ollut revittävissä.

– Olen saavuttanut jo niin moninkertaisesti kaiken sen, mitä toivoin saavuttavani ja ajattelin olevan edes mahdollista. Ei ole mitään syytä olla pettynyt, Kristo sanoi Seiskalle.

– Samaa mieltä. Huomasi, että kapasiteetti alkoi jo olla jollain tavalla tapissa, Saana komppasi.

Kristo Salmisen ja Saana Akiolan putoaminen TTK:sta tuli monelle yllätyksenä.
Se oli siinä. Kristo Salmisen ja Saana Akiolan putoaminen TTK:sta tuli monelle yllätyksenä.
Kristo ja Saana suoriutuivat näinkin vaativasta nostosta TTK:n tanssiparketeilla.
Kristo ja Saana suoriutuivat näinkin vaativasta nostosta TTK:n tanssiparketeilla.

Jäi koukkuun liikuntaan

Suomen seksikkäimmäksi tanssinopettajaksikin luonnehdittu Saana muistutti, etteivät he hävinneet huonoille. Tänä syksynä TTK:ssa tanssitaan kuulemma harvinaisen hienosti.

– Tänä vuonna taso on ihan hirveän kova. Olemme ehkä olleet sen verran realistisia, että tiesimme näin voivan käydä.

Lue myös: Tanssit loppuivat lyhyeen – tämä tanssipari ulos Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta!

Arki tuli vastaan nopeasti. Kristo kertoi menevänsä heti maanantaiaamuna Teatterikorkeakouluun opettamaan näyttämötaidetta. Kunnolliset yöunetkin olivat suunnitelmissa.

– Ajattelin kyllä muutaman päivän lepäillä ja pari vuorokautta pitää varmaan nukkua pois. Olen kyllä tosi motivoitunut jatkamaan erinäköistä liikuntaa, koska nyt siitä on tullut sellainen koukku. Sitä tulee hyvä olo.

Tanssii tähtien kanssa sunnuntaisin MTV3:lla klo 19.30.

Onko Saana Suomen seksikkäin tanssinopettaja? Katso kuvat ja päättele itse!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »