fbq
Telkkari
26.09.2021 22:19
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Timo Korhonen
Kristo Salminen, Saana Akiola
Pudotus! Tämä pari joutui jättämään TTK:n – pudonnut tähtioppilas on ylpeä itsestään: ”Ylitin itseni monella tavalla”
Telkkari
26.09.2021 22:19
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Timo Korhonen

Taas yksi pari joutui jättämään kisan kesken, kun tänään sunnuntaina (26.9.) nähdyssä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa tanssiparketin joutui jättämään näyttelijä Kristo Salminen sekä tämän tanssinopettaja Saana Akiola

Tsemppari-palkinnon saanut Kristo ja Sanna tanssilaji oli tänään salsa. Kaksikko sai 18 pistettä ja tuomareilta kritiikkiä muun muassa rytmin karkaamisesta. Tuomarit kaipasivat tanssiparilta lisää treeniä harjoitussalilla, ja Kristo sekä Saana olivat samaa mieltä. Kaksikko vitsaili Vappu Pimiän haastattelussa muun muassa isokokoisen näyttelijän kunnosta.


- Olen raskaan sarjan hahmo. Aina yksi voileipä palaa jokaisella askeleella.

Kristo Salminen ja Saana Akiola
Kristo ja Saana suoriutuivat näinkin vaativasta nostosta TTK:n aiemmassa jaksossa.

Kristo ja Saana saivat kolmanneksi vähiten tuomariääniä, eikä yleisöltäkään ääniä herunut. Kotimatkalle joutumisesta huolimatta kaksikko vaikutti tyytyväiseltä matkaansa.


- Olen niin iloinen ja ylpeä tästä koko kokemuksesta. Tein niin paljon enemmän, kuin mitä olisin ikinä aatellut. En tarkoita pelkästään kisassa etenemistä, vaan menin yli isoissa jutuissa itselläni.


Mikko Leppilampi vastasi Kriston lausahdukseen mystisesti.


- Satun tuntemaan tämän herran hyvin, eikä tässä nyt mitään sisäpiiritietoa jaeta. Tiedän hyvin mistä puhut ja pakko sanoa, että olen todella ylpeä sinusta. 

Lue myös: Tanssit loppuivat lyhyeen – tämä tanssipari ulos Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta!