fbq
Kotimaa
21.07.2021 10:32
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Rosanna Kulju
Rakkaus roihuaa! Rosanna Kulju lemmenlomalla Santorinissa - seksikkäitä bikinikuvia ja aktiviteetteja: "Join bissen, pussailin"
Kotimaa
21.07.2021 10:32
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Somevaikuttaja ja yrittäjä Rosanna Kulju viettää parhaillaan helteistä luksuslomaa Santorinissa, Kreikassa. Rosanna on nauttinut ajastaan täysin rinnoin, ja vieläpä parhaassa seurassa uskomattoman upeassa hotellissa.

Päivitysten mukaan Rosannan seurana on hänen salaperäinen miesystävänsä, jota kaunotar ei halua tuoda julkisuuteen. Instagram-tarinoissa vilahtaa kuitenkin raamikas mies, jonka kasvot on peitetty sydämellä. 

- Rakastan <3 miten olenkaan saanut tämmöisen ihmisen mun elämään, Rosanna kirjoitti kaksikon yhteiskuvan päälle.

Lue myös: Tästä ansaitsee jo synninpäästön! Rosanna Kulju hehkuttaa kirkkoa yläosattomissa: ”Ajattelen sen osittain myös hyväntekeväisyytenä”

Lempi on lomalla roiskunut, herkullinen ruoka maistunut ja bikinikuviakin otettu. Myös erilaisia aktiviteettejä on reissuun mahdutettu kuten huomiseksi suunniteltu katamaraaniretki, josta Rosanna mainitsee 24 tuntia näkyvissä tarinoissaan.

- Aamupalaksi söin pannareita ja join kolmea eri supermehua, sitten lenkkeiltiin ja tutustuttiin saareen, sitten mentiin hotellin yleiselle poolille, tilattiin juomat, luin 14 sivua kirjaa, nukahdin, käytiin uimassa, söin kreikkalaista salaattia & tsatsikia, join bissen, pussailin. Nyt ollaan käyty jalkahoidoissa ja mennään dinnerille auringonlaskuun. VOISKO JOKU NIPISTÄÄ MUA, Rosanna fiilisteli Instagram-tilillään.

Lue myös: Rosanna Kuljun sinkkupäivät ovat luetut – kaunotar avautuu mysteerirakkaastaan: Pidän hänet vain itselläni

Rosanna on jakanut lemmenlomastaan myös runsaasti todistusaineistoa someseuraajiensa iloksi.

Rosanna Kulju arkistovideolla: Deittailun pelisäännöt hukassa

Lue myös: Kuin aikuisviihdelehdestä! Rosanna Kulju julkaisi härskin topless-kuvan, jonka kuvakulma on liki riettauden huippu - katso!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »