fbq
Kotimaa
31.08.2021 16:01
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus
Petri Nygård
Rääväsuuräppärin yrityksen tulos putosi puolella – Petri Nygård velkaa firmalleen!
Kotimaa
31.08.2021 16:01
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus

Tampereelta lähtöisin olevan rääväsuuräppärin Petri Nygårdin, 47, eli Petri Laurilan yrityksen Reenivirma Oy:n tuoreet taloustiedot ilmestyivät äskettäin. Papereista on tulkittavissa, että räppärin yrityksen liikevaihto puolittui edellisvuodesta, mutta syytä huoleen ei ole lähitulevaisuudessakaan menestysvuosien takia.

Räppärin itse allekirjoittamista tilinpäätöstiedoista selviää, että miehen luotsaama yritys tahkosi viime vuonna 192 000 euron liikevaihdon, liikevoiton mennessä pakkaselle. 
Kaikkiaan takkiin tuli lähes 40 000 euroa. Silti tamperelaisella hurmurilla ei ole huolen häivää, sillä yrityksen tilillä rahaa lepäsi tilikauden päättyessä lähes 89 000 euroa. Osinkoa kassasta jaettiin tilikauden päättyessä 14 000 euroa hallituksen suuntaan.

Lue myös: Oho, Petri Nygård antoi pakit Vain elämää -ohjelmalle!

Vuonna 2010 perustetun firman edeltävät vuodet ovat olleet menestykkäitä liikevaihdon keikkuessa reippaasti yli 300 000 euron paremmalla puolella. Liikevoittoa yritys on tehnyt viimeisimmät kolme vuotta ennen 2020:tä. Paras vuosi yritykselle oli vuosi 2019, jolloin liikevaihto oli lähes 400 000 euroa ja liikevoitto 121 000 euroa.

Lue myös: Oho! Rääväsuuräppäri Petri Nygård erosi thai-vaimostaan!

Petri velkaa firmalle

Papereista selviää, että yrityksen nokkamies on velkaa yritykselleen lähes 6 500 euroa. Velka on vähentynyt vuodessa noin puolet lähtösummasta. ”Tarkan markan kaverina” tunnettu Nygård on pitänyt alusta alkaen yritystoimintansa täysin omissa käsissään.

Lue myös: Tältä Petri Nygård oikeasti näyttää – unohti sulkea kameran livelähetyksen päätteeksi!

Yrityksen kautta myydään myös keikoilla tapahtuva fanituotemyynti. Papereista selviää, että fanituotemateriaaleja räppärillä on varastossaan yli 21 000 euron arvosta odottelemassa fanien käsiin pääsyä.

Lue myös: Jestas miten rivo kansi uudessa levyssä, Petri Nygård - "Pannaan Suomi kuntoon"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »