fbq
Uutiset
06.04.2020 16:02
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Pasi Murto, Facebook, Kirsi-Marja Savola
nygård
Tältä Petri Nygård oikeasti näyttää – unohti sulkea kameran livelähetyksen päätteeksi!
Uutiset
06.04.2020 16:02
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Pasi Murto, Facebook, Kirsi-Marja Savola

Rääväsuinen räppäri Petri Nygård veti huhtikuun alussa virtuaaliset kalsarikännit seuraajiensa kanssa. Petri kaljoitteli Facebookin ja Instagramin liveissä. Janojuoma taisi maistua kunnolla, sillä Petri unohti livekameran päälle, kun show oli jo ohi.

Petri Nygårdin alter egoa Petri Jukka Mikael Laurilaa, 45, olisikin mahdotonta tunnistaa samaksi mieheksi! Artistina Petri on tähän saakka pitänyt tiukasti kiinni tavaramerkkiasusteistaan: lätsästä ja aurinkolaseista. Väläyksen Petrin vaaleasta karismasta näki livenä viitisensataa katsojaa.

nygård
kuvankaapaus Petri Ngårdin Facebook-livestä.

Heitti Seiskan toimittajan järveen Himoksella!

Petri Nygård hahmo on liitetty kahden vuosikymmenen kuluessa rääväsuiseen suorasanaisuuteen ja kunnon pämppäämiseen. Toisaalta, mitä voi olettaa, jos lyyrikon ikimuistettavimpiin tuotoksiin lukeutuvat hitit Märkää, Mee Vittuun Petri ja Vitun Suomirokkii (w. Frederik).

Petrin kuulumisia seurataan syystäkin innolla. Miehen monista kohtaamisista yksi on erityisesti jäänyt mieleen Seiskassa: tämän klassikkohaastattelun lopuksi viihdetoimittaja Katja Lintunen päätyy järveen.

 

 

 

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »