Vain Seiskassa!
Pyhimys

Pyhimys hämmästyi Vain elämää -kuvauksissa: Yllätykset olivat isompia kuin koskaan aiemmin!

Kotimaa | 13.06.2021 16:00

Vain elämää -tv-sarjan kuvaukset viime viikon lopulla päättänyt Pyhimys, eli Mikko Kuoppala, kertoi tämän kauden kuvausten olleen poikkeuksellisen hienot. Nyt kuvatulla uusimmalla kaudella mukana ovat Pyhimyksen lisäksi Tuure Kilpeläinen, Arttu WiskariABREUJukka PoikaSuvi TeräsniskaChisu ja Anssi Kela.

- Yllätyksiä oli enemmän ja ne olivat isompia kuin koskaan aiemmin. Puhe siitä, että siellä on aina samat naamat, on kaksipiippuinen juttu. Ohjelman tarkoitushan ei ole esitellä ihmisiä, vaan tehdä viihdyttävää sisältöä.

Lue myös: Finaalissa paljastuksia ja yllätysvoittaja! Myyräksi todettu räppäri Pyhimys: Oli kyllä älytön kokemus

Pyhimys uskoo, että toisella kierroksella jännitys oli poissa ja rento ote heijastui kuvauksiin. Hän oli mukana Vain elämää -sarjan yhdeksännellä tuotantokaudella, joka kuvattiin vuonna 2018.

- Jokainen artisti oli toisella kerralla valmiimpi kuin ennen ja keskustelu oli avoimempaa. Ensimmäisellä kerralla se oli tunnustelua ja mietti enemmänkin sitä, miten se oma versio biisistä menestyy.

Toista kertaa mukana

Pyhimys oli ohjelmassa mukana nyt toista kertaa, ja yllättyi siitä, miten rentoa meininki oli nyt. Pyhimyksen mukaan artistien keikat vienyt koronavuosi vaikutti varmasti tunnelmaan siten, että lataus oli kova, kun vihdoin pääsi esiintymään ja tapaamaan kaltaisiaan.

- Isoimman vaikutuksen minuun teki Jukka Poika, jos joku pitää mainita. Hän on sellainen ihminen, että Suomi kaipaisi enemmän Jukka Poikaa. Huikea ihminen!

Pyhimys ei tykkää käyttää ylisanoja, mutta tällä kertaa on pakko.

- Tunnelma oli uskomaton. Uskon, että lopputulos näkyy ruudulla.

Lue myös: Jestas, kuka hän on?! Pyhimys saapui Emma-gaalaan muodokkaan mysteerinaisen kanssa - kuva

Teksti:Anna Tenhu
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!