fbqJestas, kuka hän on?! Pyhimys saapui Emma-gaalaan muodokkaan mysteerinaisen kanssa - kuva | Seiska
Kotimaa
14.05.2021 17:29
Teksti | Kuvat: Eetu Ampuja
Slani ja Pyhimys.
Jestas, kuka hän on?! Pyhimys saapui Emma-gaalaan muodokkaan mysteerinaisen kanssa - kuva
Kotimaa
14.05.2021 17:29
Teksti | Kuvat: Eetu Ampuja

Glamouria ja upeita esityksiä on luvassa jälleen, kun kotimaisen musiikkimaailman kärkinimet kerääntyvät yhteen juhlimaan Emma-gaalan merkeissä. 

Rap-artisti Pyhimys eli Mikko Kuoppala saapui tilaisuuteen tuntematon nainen vierellään. Paikalla alkoi välittömästi kuhina, kun ihonmyötäiseen satiiniunelmaan sonnustautunut kaunotar käyskenteli punaista mattoa pitkin Pyhimyksen rinnalla.

Lopulta muodokas mysteerinainen esittäytyi Seiskan toimittajalle Slaniksi, oululaistaustaiseksi räppäriksi. Slani tekee Pyhimyksen kanssa yhteistyötä.

Oululaislähtöinen Slani ton nouseva rap-nimi. Rinnalla Pyhimys.
Oululaislähtöinen Slani ton nouseva rap-nimi. Rinnalla Pyhimys.

Esikuvat Yhdysvalloista

Slani kertoo Seiskalle tekevänsä musiikkia suoraan sydämestä. Tavoitteena on päästä jossain vaiheessa myös ulkomaille. Esikuvat tulevat nimenomaan rapakon takaa Yhdysvalloista.

– Megan Thee Stallion, City Girls... Se on sellaista, mitä haluan tuoda tänne, Slani kuvailee.

Vieressä nyökyttelevä Pyhimys on samaa mieltä.

– Musiikki puhuu puolestaan. Tavallaan kulunut, mutta tavallaan aina ajankohtainen, future is female. Mun mielestä räpissä pitää aina sanoa sellaisia asioita, mitkä ei oo joka mummon kahvipöydässä. Nyt se asetelma on sellainen, että paras positio sanoa niitä asioita on nimenomaan naisartistina, Pyhimys summaa.

Artikkeliin liittyvät aiheet: