fbqFinaalissa paljastuksia ja yllätysvoittaja! Myyräksi todettu räppäri Pyhimys: Oli kyllä älytön kokemus | Seiska
Myyrä-kilpailu

Finaalissa paljastuksia ja yllätysvoittaja! Myyräksi todettu räppäri Pyhimys: Oli kyllä älytön kokemus

Telkkari | 05.05.2021 14:00

Tv-kasvo Roope Salmisen juontaman Myyrä-seikkailuohjelman voittaja selvisi eilen tiistaina 4. toukokuuta MTV3-kanavalla, kun psykologisiin peleihin keskittyvän sarjan toinen tuotantokausi päättyi.

Latviassa kuvattuun sarjaan osallistui 10 julkisuudesta tuttua henkilöä, jotka pyrkivät keräämään kookasta rahapottia erinäisillä tehtävillä. Heidän piti myös selvittää, kuka heidän joukossaan on tuloksia tahallisesti sabotoiva myyrä.

Lue myös: Ooh! Yllättävä asia yhdistää Myyrä-kilpailijoita Joona Puhakkaa ja Ilari Johanssonia - kuva 10 vuoden takaa! 

Pelistä olivat aikaisemmin pudonneet mentalisti Noora Karma, lääkäri Pippa Laukka, laulaja Mira Luoti, koomikko Ilari Johansson, näyttelijä Mikko Penttilä, tubettaja Joona Puhakka ja mediapersoona Wallu Valpio. Finaalijaksossa olivat vielä salakavalan Myyrän henkilöllisyyttä selvittämässä kolme kilpailijaa näyttelijä Aino Sirje, vapaaottelija Teemu Packalén ja artisti Mikko ”Pyhimys” Kuoppala.

myyrä
Avausjaksossa kilpailijat yrittivät siirtää painavaa vaunua. 

Loppusuora

Finaalin aikana enemmistö epäili myyrän olevan Aino. Todellista myyrää selvitettiin kyselyn avulla, jossa kolmikko joutui vastaamaan koko kilpailun aikana sattuneisiin tapahtumiin. Ennen visaan osallistumista heillä oli vielä yksi mahdollisuus kasvattaa rahapottia 4 000 eurolla, lukea muiden osallistujien arvauksia tai ottaa itselleen kolme varmaa vastausta. 

Lue myös: Tämä henkilö putosi pelistä: ”Onnea finalistit!” - Salakavalaa Myyrää etsitiin lapsuuden leikillä ja hurjalla hypyllä 

Myyräksi paljastui lopulta räppäri Pyhimys, joka kertoi ohjelmaan liittyvistä tuntemuksistaan Instagram-päivityksessään. 

- Niih... minähän se Myyrä olin. Jos joku reality mua on kiinnostanut, niin se on Myyrä, erityisesti sen alkuperäinen versio Wie is de Mol? Tietenkin mua kiinnosti erityisesti nimenomaan se myyrän rooli ja olen vieläkin haipeissa, että sen sain. Oli kyllä älytön kokemus psykologisten pelien ystävälle, harvoin sitä pääsee kusettamaan ihmisiä ilman, että tulee nenä kipeäksi. Kiitos kaikille ja anteeksi.

Aino sai voittorahat!

Sarjan voittajaksi selviytyi Aino, joka voitti itselleen 21 340 euron rahapotin.

Aauu! Myyrä oli superhieno kokemus! En aluks meinannu lähteä messiin koska ajattelin etten jotenki olis tarpeeks hyvä tai täyttäisi tiettyjä kriteereitä. Lopputulemaa tarkastellessa voi todeta että ehkä mä riitän omana sekoilevana itsenäni, Aino kirjoitti Instagram-tilillään.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aino Sirje (@ainosirje)

Myyräilyä

Mikko paljasti finaalijaksossa, kuinka oli poistanut voittopotista tuhansia euroja. Hän sai muun muassa tubettaja Joonan uskomaan, että paras tapa oli kilpailussa esittää myyrää.

- Kiitos kaikille feikkimyyrille, mä en pystyisi tähän ilman teitä, räppäri naureskeli jaksossa.

Lue myös: Kuka heistä on myyrä? Tässä ovat ruutuihin palaavan seikkailuohjelman julkkiskilpailijat!

Hän epäili pärjänneensä pelissä pitkälle, koska ylinäytteli omaa kiukkuisuuttaan. 

- Esitän sitä henkilöä, jollaisena ajattelen muiden minut näkevän ja leikin stereotypioilla, hän kertoi hymyillen finaalijaksossa.

Viimeisenä tekonaan myyränä hän oli käynyt repimässä 4 000 euroa, joilla olisi voinut kasvattaa voittopottia.

Lisäksi Pyhimys oli tv-ohjelman aikana pitänyt M-kirjaimella olevia asusteita yllään, sekä muun muassa huudellut latviaksi "myyrää" muiden kilpailijoiden keskuudessa.

pyhimys
Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:MTV3, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!