fbq
Kotimaa
15.12.2021 19:01
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Matti Matikainen
Maaria Nuoranne
Putous-tähti Maaria Nuoranne paljastaa: Tästä aiheesta en heitä läppää
Kotimaa
15.12.2021 19:01
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Matti Matikainen

Putouksessa toista kertaa mukana oleva näyttelijä Maaria Nuoranne on innoissaan keväällä tulevasta 14. tuotantokaudesta. Näyttelijä paljastaa Seiskalle luonteenpiirteen, jonka vuoksi hänelle useimmiten sattuu mokia.

- Minulla ei ole hirveän hyvä pokka. Tuntuu, että mitä pidemmälle kautta menimme, pokkani alkoi pettää pahemmin. Viimeisessä lähetyksessä meillä oli sarjapudotus-pätkä, jossa hajosin ensimmäisenä aivan totaalisesti. Yhtäkkiä siitä ei tullut mitään, mutta se on suoran lähetyksen taikaa, hän kertoo Putouksen lehdistötilaisuudessa.

Maarialla on tiettyjä aihealueita, joista hän ei suostu heittämään läppää.

- Ehdottomasti ihmisoikeuskysymykset. Tietysti riippuu, millä kulmalla niistä puhutaan, mutta ne ovat äärimmäisen sensitiivisiä aiheita, jotka kääntyvät helposti väärinpäin. Niihin kiinnitän itse paljon huomiota. Mieluummin keksimme muita aiheita.

Näyttelijälle tärkeää on monipuolistaa komedian ihmiskuvaa.

- Esillä voi olla kaikenlaisia ihmisiä, jotka ovat aktiivisia tekijöitä. Suomalainen komediaperinne on aika miehistä. Olemme tottuneet siihen, että mies on se hassu ja nainen tai vaikkapa vähemmistöt ovat siinä sivussa.

Lue myös: Tässä ovat uudet Putous-tähdet: Mukana tuttuja kasvoja sekä Salkkarit-komistus!

Maaria Nuoranne
Näyttelijä kertoo olevansa ylpeä päästessään luomaan Putous-ohjelmassa sisältöä. – Koen tämän kunniatehtäväksi.

NAHKA PARKKIINTUU

Viime keväänä Päivi Viemää -sketsihahmoa näytellyt Maaria huomaa jo olevansa rennompi tulevien suorien lähetysten suhteen.

- Huomaan todella ison eron. Mietin välillä, kuuluisiko minun stressata enemmän tätä, mutta ei tarvitse. Hyvin se menee. Tai no, katsotaan, muuttuuko ääni kellossa sitten helmikuussa, hän nauraa.

Vaikka näyttelijä havaitseekin rentoutuneensa, hänestä Putous on eräänlainen oppikoulu.

- Kyllä siinä nahka parkkiintuu. Viime kaudella tuli vähän yllätyksenä, kuinka paineistetulta kauden alku tuntui. Nyt osaan varautua siihen, että ihmisillä on odotuksia ja mielipiteitä, ja suhtautua siihen rennommin.

Lue myös: Unelmakotiin muuttanut Christoffer Strandberg puolisostaan: ”Meillä on aika yhteneväinen maku” – tekivät rohkean sisustusvalinnan

Putous kausi 14
Maaria sanoo Putous-porukalla olevan hyvä yhteishenki. 14. kausi starttaa helmikuussa 2022.

NAURUA LUVASSA

Näyttelijä kuvailee omaa huumorintajuaan lapsenmieliseksi.

- Tykkään myös älykkäästä huumorista, eli sellaisesta, johon ollaan laitettu aikaa ja ajatusta. Hyvän vitsin tekemistä voisi luulla helpoksi, mutta se on itse asiassa yllättävän vaativaa.

- Mutta nauru on tärkein. Sillähän se mitataan, onko vitsi hyvä!

Vielä Maarialla ei ole vitsejä heitettävänään, mutta keväällä nähtävälle kaudelle hän lupaa hauskuutta kerrakseen.

- Siellä niitä vitsejä sitten tulee roppakaupalla!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »