fbqPohjois-Karjalan treenatuin takapuoli? Claudian, 19, pakarat villitsevät ympäri Joensuuta – ”Jokaisen äidin pahin painajainen” | Seiska
Vain Seiskassa!
Claudia Päivänurmi.

Pohjois-Karjalan treenatuin takapuoli? Claudian, 19, pakarat villitsevät ympäri Joensuuta – ”Jokaisen äidin pahin painajainen”

Kotimaa | 24.11.2021 17:01

Torstaina ilmestyvästä Seiskasta löytyy laaja ja syväluotaava artikkeli joensuulaisesta Claudia Päivänurmesta. 19-vuotias atleetti on tuore body fitnessin junioreiden maailmanmestari mutta myös uskomaton selviytyjä: hänet hätäleikattiin kahdesti heti syntymänsä jälkeen.

– Raskausaikani oli täysin normaali, mutta syntyessään vauva oli hieman sinertävä. Muistan aina, miten huolestunut hoitaja tokaisi Claudian synnyttyä: ”Jollen tietäisi, että tällä vauvalla on kaikki kunnossa, niin säikähtäisin.”

– Noh, eihän hänellä sitten ollutkaan, äiti Sanna Päivänurmi kertaa Seiskalle.

Sydänvikaisena syntyneen Claudian elämä oli aikoinaan päättyä jo ennen kuin se oli ehtinyt kunnolla edes alkaa. Tänään hän on kuitenkin huippukuntoinen urheilija, joka on treenannut itsensä omassa lajissaan koko maailman parhaaksi.

Claudia Päivänurmi (kesk.) voitti hiljattain ensiyrittämällä Espanjassa junioreiden ikäluokan (16-20-vuotiaiden) body fitnessin maailmanmestaruuden.
Joensuulainen Claudia Päivänurmi (kesk.) voitti hiljattain ensi yrittämällä Espanjassa junioreiden ikäluokan (16-20-vuotiaiden) body fitnessin maailmanmestaruuden.

”Hyvä perse!”

Vuosikausia kestäneen määrätietoisen saliharjoittelun tulokset ovat selvästi nähtävissä. Jopa niin, että toisinaan Claudia on saanut osakseen kiusallista huomiota.

– Aluksi se alkoi sillä, että täysin tuntemattomat saattoivat huudella kadulla jotakin tyyliin: ”Hyvä perse!” Sitten samanlaista huomiota alkoi tulla koulussakin, Claudia hymähtää.

Lue myös: Jättiyllätys! Uskomattomasta takapuolestaan ympäri maailmaa ylistetty espanjalaiskaunotar onkin puoliksi suomalainen: ”Mun suomen kieli ei oo hyvä!”

– Tuleehan siitä sikäli hyvä mieli, että tulokset näkyvät, ja että ihmiset tykkäävät. Ensin siitä on vain imarreltu, mutta kyllä se alkaa kääntyä ahdistavaksi, kun sitä tulee päivittäin. Silloin siihen ei enää suhtaudu samalla tavalla.

Claudia käy treenaamassa kotikaupunkinsa Joensuun keskustassa sijaitsevalla Energy-kuntosalilla.
Claudia käy treenaamassa kotikaupunkinsa Joensuun keskustassa sijaitsevalla Energy-kuntosalilla.

Alkoi peitellä pakaroitaan

Toistuva huomio alkoi vaikuttaa nuoreen urheilijaan niin, että tämä mietti aamuisin kaksi kertaa, miten pukeutua kouluun. Claudia kertoo alkaneensa vältellä kaikkein kireimpiä farkkuja tai tiukkoja treenivaatteita arkisessa elämässään.

Lue myös: Ruotsin seksikkäimmät siskokset ja parhaat pyllyt? Parikymppisten Filippan ja Amandan järisyttävillä pakaroilla jo yli miljoona seuraajaa – nämä kuvat kertovat, miksi

– Jossain vaiheessa aloin myös mieluummin käyttää pidempiä takkeja, jottei takapuoleni herättäisi niin paljon huomiota.

– Toki salilla pukeudun edelleen samalla lailla kuin aina ennenkin, ja siellä saankin onneksi olla rauhassa.

- Ensin siitä palautteesta on vain imarreltu, mutta kyllä se alkaa kääntyä ahdistavaksi, kun sitä tulee päivittäin, Claudia tuumaa.
Salilla Claudia saa treenata rauhassa. – Ensin siitä palautteesta on vain imarreltu, mutta kyllä se alkaa kääntyä ahdistavaksi, kun sitä tulee päivittäin, tuore maailmanmestari tuumaa.

Äidin mitta tuli täyteen

Sanna Päivänurmi kuuntelee tytärtään päätään puistellen. Miltä äidistä mahtaa tuntua, kun tyttären takapuoli villitsee ympäri Joensuuta?

Lue myös: "Tiedän kyllä, että minulla on melko suuret rinnat" - Savonlinnalainen luomublondi nousi megauhkeilla kuvillaan Instagram-sensaatioksi: Savon kuumin povipommi!

– Niin... Kyllä sekin on jokaisen äidin pahin painajainen, hän hymähtää.

– Claudia ei ole kuitenkaan koskaan treenannut julkisuuden ja huomion vaan pelkästään urheilun takia, äiti alleviivaa.

Lue Claudia Päivänurmen uskomaton tarina torstaina ilmestyvästä Seiskasta!

– Jossain vaiheessa aloin myös mieluummin käyttää pidempiä takkeja, ettei takapuoleni herättäisi niin paljon huomiota, Claudia Päivänurmi (oik.) kertoo Seiskalle Sanna-äiti rinnallaan.
– Jossain vaiheessa aloin myös mieluummin käyttää pidempiä takkeja, jottei takapuoleni herättäisi niin paljon huomiota, Claudia Päivänurmi (oik.) kertoo Seiskalle Sanna-äiti rinnallaan.

 

Teksti:Eetu Ampuja, Joensuu
Kuvat:Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!