fbqPirkko Mannola, 82, ja Göran Stubb, 86, kuntoilevat yhdessä – missilegenda tyrmää ex-pääministerin hankinnan: ”On niin mahdottoman tylsä!” | Seiska
Göran Stubb ja Pirkko Mannola

Pirkko Mannola, 82, ja Göran Stubb, 86, kuntoilevat yhdessä – missilegenda tyrmää ex-pääministerin hankinnan: ”On niin mahdottoman tylsä!”

Kotimaa | 24.10.2021 19:01

Vuoden 1958 Miss Suomi Pirkko Mannola, 82, tähdittää tänä syksynä Aikansa idolit -kiertuetta. Mukana ovat myös Danny, Lasse Liemola ja Kai Lind.

Pirkko on elellyt susiparina jääkiekkovaikuttaja Göran Stubbin, 86, kanssa jo kuutisen vuotta, eikä pari ei aio naimisiin jatkossakaan.

Pariskunta kuntoilee yhdessä joka aamu. Göranin poika, ex-pääministeri Alexander Stubb hankki isälleen kuntopyörän, ja Göran onkin aktiivinen polkija. Pirkko puolestaan nauttii joogasta ja kotijumpasta kuminauhoineen.

– Kuntopyörä on niin mahdottoman tylsä! Mieluummin menen kävelemään luontoon, Pirkko puuskahtaa.

– Emme mene naimisiin, jo toiseen urheilumieheen rakastunut Pirkko Mannola tuumii puolisonsa Göran Stubbin kainalossa.
– Emme mene naimisiin, jo toiseen urheilumieheen rakastunut Pirkko Mannola tuumii puolisonsa Göran Stubbin kainalossa.

Lue myös: Urheiluvaikuttaja passaa ex-missiä kotona! Pirkko Mannola keksi nuorekkaan hellittelynimen Göran Stubbille – ”Onhan se ihan kamala”

Rakastavaiset kisaavat myös askelmäärien kerryttämisessä. Pirkko iloitsee, etteivät ikävuodet ole kangistaneet häntä.

– Spagaatti on bravuurini. Minulla on yliliikkuvat nivelet, ja olen aina ollut notkea, joten se ei ole temppu eikä mikään.

Pirkko aikoo tehdä syksyn kiertueella spagaatteja, joihin yli kasikymppinen ikinuori taipuu vaivatta. Kuva vuodelta 2006.
Pirkko aikoo tehdä syksyn kiertueella spagaatteja, joihin yli kasikymppinen ikinuori taipuu vaivatta. Kuva vuodelta 2006.

Lue myös: Pirkko Mannola, 82, avautuu ikääntymisestä: ”On masentavaa nähdä, miten kroppa rupsahtaa”

Rypyistä en piittaa

Kuitenkin peilistä katsoo nykyään iäkkäämpi kaunotar.

– On masentavaa nähdä, miten kroppa rupsahtaa, vaikka kuinka pitää kuntoa yllä. On fysiologinen totuus, etteivät lihakset ole enää entisensä. Nuorekkuuden säilyttäminen vaatii valtavasti työtä. Rypyistä en piittaa, ne saavat näkyä, Pirkko sanoo.

Ex-missi ei ole kärsinyt ulkonäköpaineista. Ainoastaan 162 sentin pituus on ajatteluttanut, mutta eipä Armi Kuuselakaan ollut kuin sentin pidempi.

– Missien oletetaan olevan nykyään 170-senttisiä. Tytöt ovat kasvaneet 1950–1960-luvuilta. Opettelin tuolloin käyttämään korkeita korkoja, jotta sain pituutta lisää, huimissa koroissa yhä esiintyvä laulaja sanoo.

Teksti:Tanja Korpela
Kuvat:Timo Korhonen ja Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!