fbq

Paparazzi iski: Anni Hautala ja Tuija Pehkonen raskauspalaverissa: esittelivät vauvamasujaan toisilleen – kuvat!

Seiskan paparazzi bongasi Radio Suomipopin aamujuontajan Anni Hautalan ja juontaja Tuija Pehkosen Helsingin Kaivopuistosta. Molemmat rouvat ovat tukevasti pieniin päin. Anni odottaa vauvaa muusikko Ilkka ”Hovimuusikko” Ihamäen kanssa. Tuija puolestaan on yhdessä lumilautailija Eero Ettalan kanssa, joka on tulevan lapsen isä.

Paparazzi iski kadulla! Raskaana oleva Anni Hautala asuu Jenni Vartiaisen omakotitalossa!

Rouvat selkeästi tapasivat vaihtaakseen odotusajan kuulumisia. Kaunottaret istuivat puiston penkillä pitkän tovin intensiivistä keskustelua käyden. Sitten rouvat vuorotellen nousivat seisalleen ja ryhtyivät esittelemään toisilleen somasti pyöristyneitä vauvamasujaan. Tuija näytti erityisesti siltä, että hän päivitteli muuttunutta vartaloaan. Tuijalle tuleva lapsi on esikoinen, mutta Annilla on aikaisemmin yksi lapsi.

Rupattelun jälkeen rouvat päättivät ottaa pakollisen selfie-kuvan sosiaalista mediaa varten. Kuvan ottaminen tuntui tuottavan hankaluuksia, sillä vuorotellen toinen rouvista halusi uusintaoton. Lopulta mieluinen kuva saatiin purkkiin ja rouvat hyvästelivät toisensa. 

Hymy herkässä! Anni Hautalan ex-rakas Niko Kivelä bongattiin vaalean kaunottaren seurasta – paljonkertova kuva!