fbqHymy herkässä! Anni Hautalan ex-rakas Niko Kivelä bongattiin vaalean kaunottaren seurasta – paljonkertova kuva! | Seiska
Niko Kivelä

Hymy herkässä! Anni Hautalan ex-rakas Niko Kivelä bongattiin vaalean kaunottaren seurasta – paljonkertova kuva!

Uutiset | 21.05.2020 21:01

Seiskan tarkkasilmäinen lukija bongasi koomikko Niko Kivelän, 40, ostoksilta Sipoon Nesteeltä viime viikon maanantaina. Niko ei ollut liikkeellä yksin, vaan hänellä oli seuralaisenaan vaaleahiuksinen kaunotar.

– Heillä oli varsin läheiset välit. He kuiskuttelivat toisilleen ja nauttivat selvästi toistensa seurasta. Näytti vahvasti siltä, että vuosi sitten eronnut Niko on löytänyt pipopäisestä kaunottaresta uuden kumppanin, huoltoasemalla asioinut lukija kertoo Seiskalle.

Nikon ja hänen seuralaisensa matkaan tarttui muun muassa karjalanpiirakoita, juustoa, banaani ja kylmiä juomia.

Nikolla oli hymy herkässä, kun hän pysähtyi seuralaisensa kanssa valitsemaan juomia kylmähyllystä.
Nikolla oli hymy herkässä, kun hän pysähtyi seuralaisensa kanssa valitsemaan juomia kylmähyllystä.

 

Lue myös: Anni Hautala pamautti sokkiuutisen KSML:lle: Yllätysero koomikko Niko Kivelästä - kihlat purettu!

Kihlat purkautuivat

Nikon edellinen suhde juontaja Anni Hautalan kanssa päättyi eroon viime keväänä. Ero tuli kaikille täytenä yllätyksenä, sillä maaliskuussa 2018 kihlautunut pariskunta suunnitteli häitä.

Anni avautui ennen eroa Anna-lehdelle pariskunnan hääaikeista.

– Kosinta tarkoitti minulle ja Nikolle sitä, että menemme naimisiin. Häistä tulee jättibileet kavereille, melkein kuin festarit. Lähisuku kutsutaan, mutta enimmäkseen vieraslistalla on kavereita. Häiden ajankohta ja paikka ovat vielä auki. Olisi ihanaa pitää ne ulkona, mutta Suomen kesästä ei ikinä tiedä, Anni Hautala kertoi heinäkuussa 2018.

Niko oli kihloissa Suomipopin Aamulypsystä tutun Anni Hautalan kanssa. Pitkä suhde on kuitenkin tullut tiensä päähän viimeistään viime kesänä.
Niko oli kihloissa Suomipopin Aamulypsystä tutun Anni Hautalan kanssa. Pitkä suhde on kuitenkin tullut tiensä päähän viimeistään viime kesänä.

 

Lue myös: Superyllätys: Anni Hautala ja Hovimuusikko Ilkka saavat vauvan – onnelliset yhteiskuvat!

Vaikenee erosta

Yksityiselämästä vaitonainen Niko ei ole kommentoinut suhteen päättymistä. Anni on todennut, että eroon ei liittynyt dramatiikkaa.

Juontaja kuitenkin paljasti äitienpäivän alla, että hän saa syksyllä lapsen työkaverinsa, Hovimuusikko Ilkkana tunnetun Ilkka Ihamäen kanssa.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto ja lukija

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!