fbq
Uutiset
29.05.2020 16:14
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan toimitus
sdie
Paparazzi iski kadulla! Raskaana oleva Anni Hautala asuu Jenni Vartiaisen omakotitalossa!
Uutiset
29.05.2020 16:14
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan toimitus

Radio Suomipopin aamujuontaja Anni Hautala, 38, pudotti pari viikkoa sitten uutispommin kertoessaan odottavansa lasta Hovimuusikko Ilkkana tunnetun Ilkka Ihamäen, 34, kanssa. Vauvan laskettu aika on syksyllä. Rakastavaisten suhde alkoi työpaikkaromanssina, sillä Ilkkaa on kuultu usein Aamulypsyn juontajana sekä vierailevana biisinikkarina.

Seiskan paneuduttua asiaan kävi ilmi, etteivät Anni ja Ilkka kuitenkaan asu vielä virallisesti yhdessä, vaikka Annin raskaus on jo pitkällä. Ilkan osoitetiedot kertovat hänen asuneen Espoossa Tapiolan kaupunginosassa vuodesta 2010 lähtien. Anni puolestaan on laittanut asumiskuvionsa uusiksi, sillä hän on kaikessa hiljaisuudessa muuttanut laulaja Jenni Vartiaisen omistamaan omakotitaloon Helsinkiin.

anni

Lasta odottava Anni käppäili Helsingissä ja sattumalta asteli paparazzin linssin ulottuville. 

Moderni omakotitalo 

Anni ilmeisesti asuu Jennin talossa vuokralla, sillä New Yorkiin muuttanut laulaja omistaa lainhuutotodistuksen mukaan yhä talon. Jenni maksoi vuonna 2016 noin 150 neliön luksusasunnosta yli puoli miljoonaa euroa. Talossa on viisi huonetta, keittiö ja saunaosasto. Talossa on myös iso parveke ja kookas terassi sekä oma piha. Tontti sijaitsee rauhallisella alueella, ja lähistöllä on perheelle loistavat ulkoilumahdollisuudet.

Oho! Anni ja hänen hyvä ystävänsä Tuija Pehkonen (raskaana myöskin) poseerasivat somelle eräänä kauniina päivänä Helsingissä.... 

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »