Katso kuvat!
Johanna Harlin Renny Harlin

Paljonpuhuvia kuvia julki Renny Harlinin ja Johanna-rakkaan vierailusta punaisella matolla - ohjaajan käytös kihlattuaan kohtaan pistää silmään!

Kotimaa | 22.07.2021 15:19

Suomen menestyneimpiin ohjaajiin lukeutuva Renny Harlin, 62, vieraili Italiassa Ischia Global -elokuvafestivaaleilla viime viikonloppuna. 

Tapahtuman punaisella matolla ohjaaja oli kaapannut kainaalonsa kihlattunsa Johanna Harlinin, 27. Pariskunta hempeili kuvaajille varsin suloisissa tunnelmissa Italian romanttisen ilta-auringon jo laskettua.

Johanna oli pukenut päälleen valkoisen satiinia muistuttavan iltapuvun, ja Renny puolestaan edusti tyylikkäässä mustassa puvussa, josta ohjaaja oli avannut rusetin roikkumaan kaulaansa. 

Lue myös: Renny Harlin ja 35 vuotta nuorempi Johanna-rakas haaveilevat perheestä – näin ohjaajasuuruus kommentoi ikäeroa

Rennyn ritarillinen ele

Näyttävä pariskunta poseerasi punaisella matolla kuherrellen jo saapuessaan, mutta illan edetessä pidemmälle he ilahduttivat paikallaolijoita suudelmin ja hempein katsein.

Illan viiletessä pikkutunneille Renny nähtiin myös ritarillisesti tarjoavan päällystakkinsa kihlattunsa olkapäille. Ohjaaja palkittiin tapahtumassa Master of Action -palkinnolla.

Lue myös: Renny Harlin, 62, katseli uhkean Johannan, 27, uskomatonta vartaloa – lausui sitten suorat sanat tulevalle vaimolleen: ”Kun halaan sinua sängyssä…”

Renny Harlin Johanna Harlin
Renny poseerasi saapuessaan Johanna-kihlattunsa tiukasti käsikynkässä.
Renny Harlin Johanna Harlin

Lue myös: Renny Harlin ja kaunis Johanna-rakas saapuivat Suomeen: tv-kuvausryhmä vastassa - paparazzikuvat lentokentältä!

Renny Harlin Johanna Harlin
Renny Harlin Johanna Harlin
Gaalassa hempeily päätyi kameroihin ikuistettuun suudelmaan.
Renny Harlin Johanna Harlin
Renny puki tulevalle vaimolleen olkapäiden lämmikkeeksi oman puvun takkinsa illan viilentyessä.

Tulossa oma sarja

Kesäkuussa kerrottiin, että tänä vuonna avioituva pariskunta saa oman tv-sarjan, joka kulkee nimellä "The Harlins". Ohjelmaa kuvataan kesän ja syksyn 2021 aikana, ja se esitetään myöhemmin MTV-kanavalla. Näyttelijän uraansa aloitteleva Johanna loistaa Rennyn uusimman Refuge-elokuvan keskeisessä roolissa. Renny puolestaan johtaa satapäistä kuvaustiimiä Sofian elokuvastudiolla ja valmistelee uusia Hollywood-elokuvahankkeita.

Lue myös: Ohjaaja Renny Harlin työskentelystä Johanna-rakkaansa kanssa: Samanlaista kuin ihmissuhteemme

Renny Harlin Johanna Harlin
Seiska oli paikalla kun Renny ja Johanna Harlin saapuivat kesäkuun alussa Suomeen. Myös tv-kamerat olivat vastaanottamassa julkkisparia.​​​​​
Renny Harlin Johanna Harlin
Kesäkuun lopussa Johanna kisasi bikini fitness -kisoissa Turussa. Kameraryhmä oli paikalla myös kisan tuoksinnassa.

Lue myös: Fitness-kaunotar Johanna Harlin: Satsaan sata prosenttia näyttelemiseen!

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Pasi Murto, Olli Suominen, All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!