fbq
Kotimaa
27.06.2021 10:15
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto
Johanna ja Renny Harlin
Ohjaaja Renny Harlin työskentelystä Johanna-rakkaansa kanssa: Samanlaista kuin ihmissuhteemme
Kotimaa
27.06.2021 10:15
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto

Suomen kansainvälisesti menestyneimpiin elokuvaohjaajiin lukeutuva Renny Harlin, 62, työskentelee yhdessä Johanna-puolisonsa, 27, kanssa.

Aiemmin tänä vuonna kaksikko kuvasi Rennyn ohjaamaa The Refuge -elokuvaa. Johanna nähdään kauhuelokuvassa suuressa roolissa.

Lue lisää: Renny Harlinin uutta elokuvaa markkinoidaan Johanna-rakkaan kasvoilla – ”Tie tähtiin on auki”

Johanna näyttelee Rennyn Bulgariassa kuvaamassa The Refuge -kauhu-elokuvassa tohtori Dana Dalea.
Johanna näyttelee Rennyn Bulgariassa kuvaamassa The Refuge -kauhu-elokuvassa tohtori Dana Dalea.

 

Riihimäkeläislähtöisen ohjaajan mukaan yhteistyö avopuolison kanssa toimii kuin ajatus.

– Se on samanlaista kuin ihmissuhteemme: tiedämme, että voimme puhua mistä vain. Ymmärrämme toisiamme. Voin kertoa, miksi mitäkin tehdään, ja hän ymmärtää sen. Johannallakin on omia ideoita, joita kunnioitan. Kaikki tulee rakkaudesta.

Lue myös: Suomen seksikkäin opettaja? Porilainen Johanna, 27, ponkaisi hetkessä elokuvabisnekseen - nyt puhuu Renny Harlinin tuleva vaimo: "Tärkeintä on, että löysin rakkauden"

Renny kehuu bikini fitness -kilpailuissakin menestyneen kihlattunsa näyttelijän-työtä. – Johannalla on omia ideoita, joita kunnioitan. Kaikki tulee rakkaudesta.
Renny kehuu bikini fitness -kilpailuissakin menestyneen kihlattunsa näyttelijäntyötä. – Johannalla on omia ideoita, joita kunnioitan. Kaikki tulee rakkaudesta.

Rakkaus auttaa työntekoa

Opettajan koulutuksen saaneen Johannan luova ura näyttelijäksi tuntuu etenevän vauhdilla, mikä sopii Rennylle.

Ohjaajana hänen työpäivänsä ovat pitkiä, joten on hyvä, että puoliso on filmiprojekteissa mukana. Näin oli muun muassa Rennyn ensimmäisen ja toistaiseksi ainoan virallisen aviovaimon, Geena Davisin kanssa.

Renny ja Geena olivat naimisissa vuosina 1993–1998, ja Geena näytteli miehensä ohjauksessa elokuvissa Kurkunleikkaajien saari ja The Long Kiss Goodnight.

Rennyllä oli kiihkeä suhde 90-luvun alussa myös Holly-tähti Laura Derninkin kanssa.