fbqKaunotar luonnon helmassa! Iida Ketola täytti 31 vuotta: juhlii rauhallisesti uimapuvussa - katso muodokas kuva! | Seiska
Iida Ketola

Kaunotar luonnon helmassa! Iida Ketola täytti 31 vuotta: juhlii rauhallisesti uimapuvussa - katso muodokas kuva!

Kotimaa | 08.06.2021 19:41

Julkkiskampaaja Iida Ketola täytti tänään tiistaina 31 vuotta. Erikoisia juhlia ei tänä vuonna ole kuitenkaan tiedossa. Seiskan tavoittama synttärisankari kertoo, ettei illaksi ole tehty suuria suunnitelmia.

- En varmaan aio juhlia kummemmin. Tämä on vähän turha ikä. Viime vuonna tuli juhlittua isommin, hiljattain omaan asuntoon muuttanut Iida kertoo.

Lue myös: Tosi-tv-tähti Iida Ketola-Korppilan järkyttävä katulöytö! Soitti poliisit paikalle ja jemmasi kaman: ”Voitte kutsua mua Ranta-ahoksi”

Lukuisista tosi-tv-ohjelmistakin tuttu kaunotar mainitsee kuitenkin, että päivä alkoi virkistävästi.

- Kävin aamu-uinnilla, mutta ei tässä oikein muuta ehdi kuin remonttia tehdä.

Ihania asuinkumppaneita

Toukokuun alussa Iida ja Renne Korppila, 44, ilmoittivat sosiaalisessa mediassa, että he eroavat. Pari ehti olla naimisissa viisi vuotta. Eron jälkeen Iida muutti maalle ja on nyt hankkinut seurakseen myös suloisia lampaita. Ennestään perheeseen on kuulunut Kristoffer-koira.

Parasta lemmikeissä on ehdottomasti se, kuinka ne ottaa huomion ja läsnäolon, kun sitä tarvitsee/haluaa. Minulla on vähän vaikeuksia pysähtyä vain makoilemaan ja olemaan, kun heti jos näkökenttään/mieleen tulee joku juttu, jonka vois vielä hoitaa, tulee helposti hoidettua, ja niin se pysähtyminen jää. Mut sitten kun maailman rakkain pikkukoira nukahtaa kainaloon, on tässä pysähdyttävä ja odotettava, että sen näkökenttään/mieleen tulee joku juttu, jota haluaa lähteä hoitamaan herättäen samalla minut mun onnellisuuskuplasta, Iida kirjoitti pari päivää sitten Instagramissa.

Lue myös: Avioeropaljastus somessa! Tuore sinkku Iida Ketola ei etsi treffiseuraa: "Olen erittäin iloisessa tilanteessa"

Arkistovideo: Katso Iida Ketolan treenivinkit!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!