fbq

"Ottaisi minut!" Temptation Island Suomi -sinkku Läri saa TIS-Jonnan sukat pyörimään jaloissa: ”Oletko nähnyt hänen…” 

Temptation Island Suomen yhdeksännen kauden käänteet puhuttavat, ja uudessa TIS-Iltarovio-jaksossa Jonna Paakkisella ja Antero Alhosella keskusteltavaa riittää vaikka mistä! Yksi aihe herättää tunteita etenkin Jonnassa: sinkku-Lärin ja varatun Julian yhdessä viettämä aika.

Läri ja Julia ovat viettäneet aikaa yhdessä erittäin tiiviisti nähtyjen Tempation Island Suomi -jaksojen aikana.

- Hehän hipsuttelivat toisiaan siellä. Julia on asettanut hänelle ja Henkalle (Julian poikaystävä) tiukat rajat, ettei mitään turhaa koskettelua. Sitten hän itse istuu sylikkäin Lärin kanssa hipsuttelemassa. Ja he nukkuvat yhdessä sohvilla! Julialla ei ole mitään syytä olla mustasukkainen Henkasta, Jonna lataa.

- Minua ärsyttää, koska hän varmaan ahdistaa Lärin kohta nurkkaan! ”En mä tiedä, olenko kiinnostunut. Haluan tietää, kuka Läri on, koska olet niin mystinen.” Ja sitten he makoilivat sohvalla, ja Julia kysyi, osoittiko Läri häntä, kun kysyttiin, kuka varatuista naisista on suurin houkutus, hän jatkaa.

Sinkku-Joanna purskahtaa lohduttomaan itkuun makuuhuoneessa - muut viettelijättäret huolestuvat TIS-Henkan käytöksestä: "Toi on aika hälyttävä merkki"

Antero Alhonen muistuttaa Jonnaa siitä, että Läri saattaa pelata niin sanottua Temppari-peliä, eli hän antaa varatun naisen ymmärtää olevansa kiinnostunut pitääkseen itsensä mukana ohjelmassa mahdollisimman loppuun asti. Julia saattaa myös olla ainoa varattu nainen, jonka kanssa on mahdollista käydä tietynlaisia keskusteluja.

- Anna puhuu pelkästään seksistä, Mirkku on Kiiman kanssa ja Sonya on Nicon kanssa 24/7. Eihän siellä ole sitten enää ketään, Antero pohtii.

- Niin. Ottaisi minut, Jonna paljastaa salaisen haaveensa ja naurahtaa.

TIS-Iltarovio: Henkka ja Julia tekivät pahan virheen ennen Temptation Island Suomen kuvauksia!

Antero haluaa tietää, mikä Lärissä kiinnostaa Jonnaa.

- Juuri se, että hän on niin mystinen. En halua liian helppoa miestä. Ja onhan hän hyvännäköinen! Oletko nähnyt hänen jalkansa? Jonna tiedustelee.

- Itse asiassa en ole koskaan katsonut hänen jalkojaan, Antero toteaa.

- Ne ovat hirveän paksut ja ihanat, Jonna hehkuttaa.

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin klo 21. TIS-Iltarovio Seiska.fi:ssä ja Seiskan YouTube-kanavalla perjantaisin.

TIS-Iltarovion yhteystyökumppaneina toimivat Naughty BRGR ja Foodora. Koodilla ILTAROVIO Foodoran uudet asiakkaat saavat 14 euron alennuksen yli 20 euron Naughty BRGR -tilauksesta. Koodi on kertakäyttöinen, ja se on voimassa 31.5.2021 asti. Etu toimii vain tilauksen teon yhteydessä maksetuista tilauksissa. Alennus toimii ainoastaan Foodoran mobiilisovelluksessa.