fbq
jere

Örinää yössä! Jere Karalahti biletti nuorten kanssa - missä on Nanna?

Ex-jääkiekkoilija Jere Karalahti on aloittanut uudenvuoden juhlimisen ajoissa.

Jere on julkaissut viime yönä (30.12.) Instagramin Tarinat-osiossa videoita, joissa hän laulaa örisee Eppu Normaali -yhtyeen hittiä Vuonna '85. Julkaisujen taustalla pyörii joukko nuoria, jotka laulavat kappaletta kohukiekkoilijan kanssa riehakkaassa tunnelmassa.

Materiaali on kuvattu ilmeisesti Levin lumisilla kaduilla.

Jeren Nanna-vaimoa ei videoilla näy.

Syvällinen synttärisankari! Nanna Karalahti avautui somessa itseensä tutustumisesta syntymäpäivänään!

Karalahdet ovat viihtyneet joulunpyhinä Levillä.

Urheilullinen Nanna vietti alkuviikosta hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehden, fitnessyrittäjä Eevi Teittisen ja parin muun julkisuudesta tutun kaunottaren kanssa iltaa Levin kuuluisimmassa hienostoravintolassa. Naiset jakoivat illasta vauhdikkaita videoita Instagram-tileillään.

Juhlimisen lisäksi Jere ja hänen vaimonsa ovat julkaisseet Lapista myös runsaasti materiaalia perheen urheilullisista riennoista.

Martina Aitolehti biletti villisti Andrei Koivumäen kanssa Levillä: työnsi kieltä asuntokauppiaan korvaan - "Mua ei saa kuvata"

Jeren Levin-reissut eivät ole aina olleet suoranaisia menestyksiä.

Lapin käräjäoikeus käsitteli vastikään tapauksen, jossa känninen kohukiekkoilija oli riehunut yökerhon edustalla uhkaillen järjestyksenvalvojia.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Hänet tuomittiin tapauksesta 35 päiväsakkoon. Oikeus katsoi Jeren syyllistyneen järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamiseen, pahoinpitelyyn ja pahoinpitelyn yritykseen.

Jere Karalahti
Jeren juhliminen Levillä on johtanut myös aiemmin rikostuomioon. Kuva viime vuoden illalta, josta tuomittiin maksettavaa 35 päiväsakkoa.

Tilanne tallentui ravintola valvontakameroille, ja sillä oli runsaasti todistajia.

Jere Karalahti ei saapunut oikeuteen - tuomio tuli silti