fbq
Kotimaa
08.12.2021 20:20
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Nanna Karalahti
Syvällinen synttärisankari! Nanna Karalahti avautui somessa itseensä tutustumisesta syntymäpäivänään – myös Jere-rakas hehkutti vaimoaan: ”Olen onnellinen mies"
Kotimaa
08.12.2021 20:20
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Hyvinvoinnin monitoiminainen Nanna Karalahti täyttää tänään keskiviikkona (8.12.) 34 vuotta. Ex-jääkiekkoilija Jere Karalahden, 46, kanssa naimisissa oleva Nanna julkaisi aurinkoisen kuvan itsestään heti aamutuimaan Instagram-tilillään.


- On mahtava vanheta tulematta vanhaksi. On mahtava kokea elämää ja oppia tulematta valmiiksi. On mahtava tutustua itseeni ja huomata kuinka pieni ihminen olen olematta puutteellinen. Kiitos elinvuosi 33, olen kiitollinen siitä ja otan vuoden 34 rakkaudella vastaan, Nanna tunnelmoi.


Moni kaunottaren seuraajista on toivotellut tälle hyvää syntymäpäivää.


- Paljon onnea senkin vanha pieru, eräs vitsaili.

Lisäksi Nanna on julkaissut Instagramin videotarinoissa nostalgisia kuvia itsestään sekä lukuisia ystäviensä ja läheistensä onniteluita syntymäpäiväsankarille.

Lue myös: Me Naiset: Nanna Karalahti avautuu erokriisistä Jere-rakkaansa kanssa: ”Toimiva suhde ei ole tullut ilmaiseksi”

Jerekin hehkutti

Seiska uutisoi marraskuussa monenlaisia käänteitä kokeneen pariskunnan roimista tuloeroista, kun Nanna oli tienannut verotietojen mukaan moninkertaisesti mieheensä verrattuna vuonna 2020.

Lue myös: Nanna Karalahti tienasi yli seitsemän kertaa enemmän kuin puolisonsa Jere - ex-kiekkoilijalle silti isot mätkyt

Jere ja Nanna Karalahti
Jere ja Nanna ovat olleet naimisissa vuodesta 2015. Pariskunnalla on kaksi pientä lasta.

Tulokateutta ei kuitenkaan ole Jeren somekäyttäytymisestä havaittavissa, sen verran auliisti hän tänään hehkutti Nannan syntymäpäivää Instagram-tilillään, jonne hän lisäsi upean kuvan vaimostaan.


- Olen onnellinen mies… Hyvää syntymäpäivää, vaimo, Jere kirjoitti kuvatekstissä.


Monet Jeren seuraajat ovat onnitelleet lätkälegendan vaimoa sekä ihastelleet tämän kauneutta.

Lue myös: Jere Karalahti ei saapunut oikeuteen - tuomio tuli silti