fbq
Kotimaa
21.05.2021 19:31
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Nelonen/Petri Aho, Instagram.
jaajo linnonmaa Tuukka ritokoski
Opit ovat menneet hyvin perille! Jaajo Linnonmaa ja Tuukka Ritokoski ihan kuin isä ja poika: ”Olette kuin kaksosia!”
Kotimaa
21.05.2021 19:31
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Nelonen/Petri Aho, Instagram.

Radio Suomipoppin Aamulypsy -ohjelmaa on kuunneltu viimeisen viikon aikana vajaalla miehityksellä, kun lähetyksissä on ollut äänessä vain kaksi henkilöä kolmen sijasta. Jaajo Linnonmaa, 42, on vetänyt aamuisia radiolähetyksiä kaksin Tuukka Ritokosken, 27, kanssa, joka on joidenkin silmissä radiokonkarin eräänlainen oppipoika. 

Töitä he ovat tehneet yhdessä jo kolme vuotta. Tuona aikana Tuukka on nähtävästi omaksunut Jaajolta muutakin kuin radiotaitoja, jonka voi huomata Diili-ohjelmastakin tutun juontajan Instagram-päivityksestä. 

- Aamulla hississä huomasin, että tässähän alkaa isä/poika-asetelma olla ihan karderoopiakin myöden mintissä! Jaajo kertoo. 

Lue myös: Somekohu Diili-voittajasta! Nyt puhuu Jaajo Linnonmaa: Soinnulla on poikkeuksellista lahjakkuutta! 

Julkaisun kuvassa kaksikolla on hyvin yhdenmukainen vaatetus päähineitä myöten. Molemmilla on samankaltaiset hatut, takit, hupparit ja housut hissiotoksessa, joka nauratti monia Jaajon someseuraajia. 

- Ihan kuin jonkun poikabändin debyyttialbumin kansi.

- Kyllä olette kuin kaksosia.

- Mitä isot edellä...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaajo Linnonmaa (@pelaaja2)

Moninkertainen voittaja

Jaajo valittiin tänä vuonna jo 10. kerran vuoden radiojuontajaksi valtakunnallisella yleisöäänestyksellä radiogaalassa. Tavallisesti juhla on jatkettu pitkälle yöhön, mutta tänä vuonna neljän lapsen isällä oli muita suunnitelmia. 

Lue myös: Erikoiset Radiogaalan jatkot! Jälleen vuoden radiojuontajaksi palkittu Jaajo Linnonmaa: "Heti aamusta keräämään pajunkissoja!"

- Suuntasin kotiin vetämään nuorimmalle muksulle unikoulua. On sitä joskus ollut hurjempiakin gaalajatkoja! Vuoden radiojuontaja myönsi tuolloin. 

Kännissä töissä

Tuukka puolestaan aiheutti pienoisen skandaalin 22. joulukuuta, kun otti Suomipopin taajuuden haltuun tiistai-illassa. Tuolloin hän haastatteli selväsi humalaisen kuuloisena salibandyn huippupelaajia Peter Kotilaista ja Rasmus Kainulaista. 

Lue myös: Radioskandaali! Tuukka Ritokoski juonsi suoraa Radio Suomipopin lähetystä tukevassa humalassa: "Älkää antako fuduja" - sisältöjohtaja: "Tuukka on rikkonut useampaa sääntöä!"

- Oli hyvä show! Älkää antako mulle fuduja. Nähdään! Tuuka pyyteli lähetyksen lopuksi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tuukka ritokoski (@tuukkari)