Jaajo Linnonmaa

Erikoiset Radiogaalan jatkot! Jälleen vuoden radiojuontajaksi palkittu Jaajo Linnonmaa: "Heti aamusta keräämään pajunkissoja!"

Kotimaa | 28.03.2021 16:00

Radiogaalaa vietettiin tänä vuonna (26.3.) varsin poikkeuksellisen menoin, mutta voitot napsahtivat totuttuun tapaan tuttuihin osoitteisiin. Yleisöäänestyksen valtakunnallisessa kategoriassa Jaajo Linnonmaa, 42, valittiin jo 10. kerran vuoden radiojuontajaksi, ja Suomipopin Aamulypsy-ohjelman vuodesta 2014 alkanut voittoputki jatkui myös tänä vuonna.

Jaajo, äitiyslomalla oleva Anni Hautala, Janni Hussi ja hovimuusikko Ilkka Ihamäki seurasivat etänä käytyä gaalaa helsinkiläisen hotelli Marskin sviitissä.

- Meillä oli surkea nettiyhteys, joten ihan varmoja ei oltu milloin oltiin lähetyksessä ja kuuliko kukaan mitä sanottiin, Jaajo paljasti Seiskalle.

Radiogaalan helmi-maaliskuussa järjestämässä yleisöäänestyksessä annettiin ennätysmäärä ääniä, yhteensä 127 000.

Lue myös: Testaa tietosi Jaajo Linnonmaasta! Tiedätkö, kuka on Jaajon vaimo? Entä minkä lajin SM-mitalisti Jaajo on?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaajo Linnonmaa (@pelaaja2)

Useina vuosina voittojuhlia on jatkettu kostein menoin pikkutunneille asti, mutta tänä vuonna neljän lapsen isä suuntasikin gaalan päätyttyä kello 20 suoraan kotiin.

- Suuntasin kotiin vetämään nuorimmalle muksulle unikoulua. On sitä joskus ollut hurjempiakin gaalajatkoja! Diili-ohjelmassa yrityksilleen kehitysjohtajaa etsivä mies myöntää.

Lue myös: Jaajo Linnonmaalla yllätys tulevalle Diili-voittajalle: Pöytälaatikossa odottaa!

Lukuisten työprojektien ohessa perhearkea viettävän Jaajon viikonloppusuunnitelmat eivät poikkea muidenkaan perheiden pääsiäissuunnitelmista.

- Lauantaina mentiin lasten kanssa heti aamusta keräämään pajunkissoja ja päivä meni niitä koristellessa. Näin korona-aikaan isovanhempien etävirpominen tuoreeksi terveeksi on tärkeää, Jaajo pohtii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaajo Linnonmaa (@pelaaja2)

Unelma tulevasta

Joka aamu kukonlaulun aikaan heräävä konkarijuontaja ei vielä suunnittele lopettavansa radiouraansa. Studiossa tällä hetkellä vitsejä laukoo myös 29-vuotias Janni ja 26-vuotias Tuukka Ritokoski.

- Saan nykyään aika paljon energiaa juontajakollegoistani Tuukasta ja Jannista. Mun unelma olisi, että joskus kun lopetan Aamulypsyn, niin he voisivat jatkaa sitä.

Mutta vielä aamuherätyksen eivät tuota ongelmaa.

- Kun ikää tulee, niin sitä herää aamuviideltä jo ilman herätyskelloa pissalle.

Katso video: Jaajo Linnonmaa esittelee Bricco-viinibaarinsa!

Lue myös: Jaajo Linnonmaan ja Janni Hussin uusi ulkonäkö häkellyttää tuoreissa kuvissa - ovatko Aamulypsyn tyylimuutokset aitoja? "Hussi vanheni 20 vuotta" - "Ihan kun ois brenkutellut"

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!