Antti Tuisku

Oma sauna poikamiesboksissa! Tässä on Antti Tuiskun Lapin-tukikohta – kuva!

Kotimaa | 11.04.2021 08:04

Suosikkipoppari Antti Tuisku, 36, ilmoitti joulukuussa Instagramissa muuttaneensa väliaikaisesti takaisin kotikulmilleen Lappiin. Seiskan selvityksen mukaan Antin salattu rakas ei kuitenkaan muuttanut mukana vaan jäi yksin asumaan parin vasta valmistuneeseen hirsilinnaan.

Seiskan tietojen mukaan muutosta syntyi parin välille kriisi, ja erohuhut ovat sittemmin vain kiihtyneet. Antin mukaan asumisjärjestelyn piti olla väliaikainen, ja hän kertoi palaavansa taas pian Etelä-Suomeen.

Lue myös: Antti Tuisku ja salattu avopuoliso = erohuhut vellovat!

SEISKA 2/2021 Antin muutto Lappiin käynnisti villit erospekulaatiot.
SEISKA 2/2021 Antin muutto Lappiin käynnisti villit erospekulaatiot.

Kuin kala vedessä

Nyt kuitenkin vaikuttaa siltä, että Antti viihtyy yhä Lapissa varsin hyvin, eikä mistään voi päätellä laulajan suunnittelevan paluuta etelään.

Instagramista päätellen Antti on siellä kuin kala vedessä, kun saa tehdä kymmenien kilometrien hiihtolenkkejä ja pulikoida avannossa.

Antti on myös hommannut itselleen uuden asunnon. Popparin moderni kaupunkikoti sijaitsee uudessa kerrostalossa, jossa on esimerkiksi oma sauna.

Urheilumiehenä tunnettu Antti voi nauttia uudessa kodissaan oman saunan löylyistä.
Urheilumiehenä tunnettu Antti voi nauttia uudessa kodissaan oman saunan löylyistä.

Lue myös: Kalle Palanderilta armotonta kritiikkiä Antti Tuiskulle: ”Pitääkö sitä tuputtaa koko ajan?!”

Olympiastadion odottaa

Seiskalla ei ole tietoa, kuinka iso Antin poikamiesboksi on, mutta vaihtoehtoja ei ole montaa. Kyseisessä taloyhtiössä on nimittäin vain kaksioita ja kolmioita. Asuntojen koot vaihtelevat 40:n ja 95:n neliön välillä.

Antti on kaavaillut tekevänsä näyttävän paluun tähtitaivaalle, sillä hänen pitäisi esiintyä kesäkuussa Helsingin Olympiastadionilla. Tulevaisuus näyttää, toteutuuko keikka, sillä sitä on jo kertaalleen siirretty koronapandemian vuoksi.

Esimakua uusiutuneesta Tuiskun tuulistä saatiin vuoden alussa, kun häneltä tuli ulos uusi Treenaa-biisi musavideon kera.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto ja Seiskan lukija
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!