Antti Tuisku ja salattu avopuoliso = erohuhut vellovat!

Uutiset | 14.01.2021 08:12

Suomen poptaivaan kirkkaimpiin tähtiin lukeutuva laulaja Antti Tuisku, 36, muutti vuonna 2016 vielä rakenteilla olleeseen hirsitaloon yhdessä salatun rakkaansa kanssa. Alle tunnin matkan päässä Helsingistä sijaitsevalla työmaalla nähtiin rakastunut ja touhukas pari: Antti ja salarakas iskivät omin käsin hirsiperustuksia paikalleen.

Lue myös: Yllätysilmoitus! Antti Tuisku muuttaa takaisin Lappiin - ottaa myös tauon sosiaalisesta mediasta: "Me nähdään ensi vuonna"

Pari vuotta sitten pariskunta sai viimeisteltyä yhteisen kodin, kun jyrkän rinnetontin maisemointi vihdoinkin valmistui. Auvoisaa yhteiseloa ei kuitenkaan kestänyt pitkään, sillä Antti jäi kesäkuussa 2018 tauolle ja muutti Espanjaan.

Espanjasta paluun jälkeen kaksikko asui vielä tovin yhdessä, mutta nyt Antin parisuhde on jälleen joutunut erohuhujen kohteeksi. Syykin on selvä: Antti kertoi joulukuussa muuttaneensa Viljo-koiransa kanssa synnyinseudulleen Rovaniemelle. 

Lue koko juttu tänään torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku)

Täyttyykö stadion?

Pohjoisessa Anttia pitää kiireisenä myös kirjaprojekti, sillä muusikko kokoaa parhaillaan elämäkertaansa.

Antti on kaavaillut tekevänsä näyttävän paluun tähtitaivaalle, sillä hänen pitäisi esiintyä kesäkuussa Helsingin olympiastadionilla. Tulevaisuus näyttää, toteutuuko keikka, sillä sitä on jo kertaalleen siirretty koronapandemian vuoksi.

Esimakua uusiutuneesta Tuiskun tuulistä saatiin vuoden alussa, kun häneltä tuli ulos uusi Treenaa-biisi musavideon kera. Vastaanotto on ollut kahtiajakoinen, mutta lehden mennessä painoon kappale oli Suomen virallisen singlelistan ykkösenä.

Lue myös: Paljasta pintaa! Antti Tuiskun uusi rohkea musavideo sai hurjan suosion - katso!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram ja YouTube
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!