fbq
Kotimaa
03.03.2021 12:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan arkisto
Kalle Palander ja Antti Tuisku
Kalle Palanderilta armotonta kritiikkiä Antti Tuiskulle: ”Pitääkö sitä tuputtaa koko ajan?!”
Kotimaa
03.03.2021 12:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan arkisto

Aleksi Valavuori ja Kalle Palander puivat Uuden musiikin kilpailun finaalilähetystä Valavuori LIVE -ohjelmassa.

Aleksi ja Kalle käyvät uuden Seiskan läpi joka torstai, ja viime viikon lähetyksessä Kalle kertoi oman mielipiteensä laulaja Antti Tuiskun juontotaidoista. Antti juonsi suoran UMK-lähetyksen.

Lue myös: Aleksi Valavuori ja Kalle Palander täräyttivät mielipiteensä Maisa Torpasta – lentäjäihastus saa oman osansa: ”Tiedämme, kenestä puhutaan!”

Aleksi kertoi pitäneensä Antin ja Erika Vikmanin avausesityksestä, jossa oli yhdistetty molempien artistien hittikappaleita. Kallekin piti esityksestä, mutta Antin juontotyyli ei häntä miellyttänyt.

- Antti Tuiskua niin paljon kuin artistina arvostankin, niin voisihan sitä suomeakin puhua yleistelevisiossa, Kalle sanoi.

- Eikö se mennyt hyvin mielestäsi? Aleksi kysyi.

- No, oli se aika… Niin.. mmärrän, että on murteet ja muuta, mutta pitääkö sitä v**tu tuputtaa. Niin kuin ylituputtaa. Ihan sillee mienä ja sienä, Kalle sanoi.

- Ihan Jauhojärvenä? Aleksi heitti viitaten hiihtäjä Sami Jauhojärveen.

Kalle yritti kertoa, miksi Sami Jauhojärven ja Antti Tuiskun murteet ovat eri asioita.

- Jauhojärveltä se tulee… Se on siellä, koska se on Tornionjokilaakson murretta, niin se on siellä. Tuollainen Rovaniemen läbäläbä-murre, niin se ei ole sielläpäinkään. Ei jotenkin lähtenyt minulle. Hyvin Antti juonsi, mutta en pitänyt murteesta.

Aleksi vitsaili Kallen saavan kansalaisten vihat niskaansa, kun tämä on uskaltanut arvostella kansan rakastamaa idolia.

- Ai että on kavereita, kun tulee rajan yli Tallinkilla. Siellä on porukka odottamassa, että ai tulit maahan! Siinä on turha yrittää selittää jälkikäteen, mitä yritin hakea palautteellani, Kalle naureskeli.

Katso Valavuori LIVEN parhaat palat:

Tilaa Seiskan uutiskirje! »