Katso kuva!
Kimi Räikkönen

Oijoi, mikä uimakuva! Näin chillaa Kimi Räikkönen ennen töiden alkua - katso!

Kotimaa | 24.03.2021 20:01

Formula 1 -tähti Kimi Räikkönen, 41, osaa myös rentoutua Bahrainissa ennen sunnuntaina (28.3.) ajettavaa kauden ensimmäistä osakilpailua.

Kisaurakkaan valmistautuvaa mestarikuskia ei vaikuttaisi työt paljoa jännittävän, ja Kimi julkaisikin sosiaalisessa mediassa varsin leppoisan uimakuvan itsestään.

Instagram-tilillään julkaistussa kuvassa Kimi loikoilee uima-altaan reunalla kädet levällään ja aurinkolasit silmillä 34-asteen helteessä.

- Valmiina töihin, Kimi kirjoitti vapaasti suomennettuna kuvatekstiinsä.

Lue myös: Korkkarit kattoon! Kimi ja Minttu Räikkönen repäisivät sohvakuvalla - ei soveliasta lapsille

Myös Kimin aviopuoliso Minttu ja lapset innostuivat kastamaan paljaat varpaansa Kimin takana näkyvällä rannalla, josta Minttu puolestaan jakoi materiaalia oman Instagram-tilinsä videotarinoissa. Minttu, Robin ja Rianna saapuivat Bahrainiin eilen (23.3.) sosiaalisen median mukaan.

Perhe viihtyy merellisissä maisemissa, ja Kimi on julkaissut aiemminkin somessa ihania kuvia veden ääreltä.

Taannoinen pitsauunikohu

Seiska paljasti viime kesänä, että Kimi Räikkönen oli toteuttanut massiivisen rakennusoperaation huvilallaan Porkkalanniemellä. Projektin yhteydessä kiinteistölle oli ilmestynyt italialaistyylinen pitsauuni, jolle ei ollut rakennuslupaa.

Sittemmin paljastui, että Seiskan juttu pani vipinää Kimin kinttuihin. F1-tähden asioidenhoitaja oli lehtijutun jälkeen tiedustellut rakennusvalvonnasta, miten heidän pitää toimia.

Lue lisää: Kimi Räikkönen joutui maksumieheksi – Seiskan paljastus laittomasta pitsauunista pani vipinää F1-tähteen!

Kohua herättäneessä projektissa Räikköset olivat rakennuttaneet Porkkalan-huvilalleen massiivisen uima-altaan, joka louhittiin kallioon.

Uima-altaan yhteyteen rakennettiin myös auringonottoterassi, jonka alaosaan on sijoitettu aiemmin luvaton pitsauuni. Uuden rakennusluvan kopiosta selvisi, että altaan välittömässä läheisyydessä on myös poreallas.

SEISKA 28/2020 Seiska selvitti kesällä, että miljoonia tienannut moottoriurheilija on pannut ranttaliksi Porkkalan-huvilallaan. Ilmakuvat paljastivat formulaässän toimineen huolimattomasti rakennusprojektissaan. Tulisijallinen pitsauuni oli vailla lupaa.
SEISKA 28/2020 Seiska selvitti kesällä, että miljoonia tienannut moottoriurheilija on pannut ranttaliksi Porkkalan-huvilallaan. Ilmakuvat paljastivat formulaässän toimineen huolimattomasti rakennusprojektissaan. Tulisijallinen pitsauuni oli vailla lupaa.

Lue myös: Kimi Räikkönen rakensi luvattomasti Porkkalan-ökyhuvilallaan - laiton pitsauuni ja uima-allas!

Katso video: Onko tätä luvassa tulevalla F1-kaudella?

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto, Instagram ja YouTube
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!