Kimi Räikkönen rakensi luvattomasti Porkkalan-ökyhuvilallaan - laiton pitsauuni ja uima-allas!

Uutiset | 25.06.2020 06:33

Seiska kävi veneilemässä Porkkalanniemessä juhannuksen alla, ja samalla reportteri tutustui raharikkaiden uusiin kiinteistöihin sekä katsasti, miltä tuttujen julkkisten tilukset tänä päivänä mereltä käsin näyttävät.

Formulatähti Kimi Räikkösen, 40, Porkkalanniemen-huvilalla huomio kiinnittyi päärakennuksen ja rantasaunan väliseen rinteeseen tehtyyn massiiviseen laajennustyöhön. Kalliota on louhittu usean kymmenen metrin matkalta, ja Kimi on rakennuttanut tontilleen komean uima-altaan!

Lue myös: Seiskan Tähtityttö kesytti rellestävän F1-tähden! Kimi ja Minttu Räikkösen rakkaustarinan alku kirjoitettiin mökkijatkoilla!

Pulikointipaikan välittömään läheisyyteen on tehty erillinen auringonottoterassi, jonka alapuolella olevaan tilaan on muurattu italialaistyyppinen pitsauuni. Tulisija on selkeästi puulämmitteinen, sillä uunin alapuolella on halkoja ja peltinen savupiippu nousee mutkitellen kohti taivasta.

Alfa Romeon formulatallin tähtikuski Kimi päätti rakennuttaa perheelleen upean pulikointipaikan mutta unohti hakea rakennuslupaa.
Alfa Romeon formulatallin tähtikuski Kimi päätti rakennuttaa perheelleen upean pulikointipaikan mutta unohti hakea rakennuslupaa.

Tarkastaja Seiskalle: ”Rakennuslupaa ei ole”

Seiska pyysi lisätietoja Kimi Räikkösen massiivisesta projektista Kirkkonummen rakennusvalvontaviranomaisilta. Tavoitimme Porkkalanniemen asioita hoitavan rakennustarkastajan Laila Kankaalan, joka yllättyi nähtyään Seiskan ilmakuvat.

– Vaikuttaa erikoiselta, sillä sinne ei ole haettu rakennuslupaa. Pitää panna selvityspyyntö sille, kuka Räikkösen asioita hoitaakaan, Kankaala tuumasi.

Katso kuvat ja lue lisää Kimin Porkkalan-huvilasta Seiska Klubista!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:All Over Press ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!