Kimi Räikkönen

Kimi Räikkönen joutui maksumieheksi – Seiskan paljastus laittomasta pitsauunista pani vipinää F1-tähteen!

Uutiset | 21.12.2020 18:02

Seiska paljasti viime kesänä, että formulatähti Kimi Räikkönen, 41, oli toteuttanut massiivisen rakennusoperaation huvilallaan Porkkalanniemellä. Projektin yhteydessä kiinteistölle oli ilmestynyt italialaistyylinen pitsauuni, jolle ei ollut rakennuslupaa.

SEISKA 28/2020Seiska selvitti kesällä, että miljoonia tienannut moottoriurheilija on pannut ranttaliksi Porkkalan-huvilallaan. Ilmakuvat paljastivat formulaässän toimineen huolimattomasti rakennusprojektissaan. Tulisijallinen pitsauuni oli vailla lupaa.
SEISKA 28/2020 Seiska selvitti kesällä, että miljoonia tienannut moottoriurheilija on pannut ranttaliksi Porkkalan-huvilallaan. Ilmakuvat paljastivat formulaässän toimineen huolimattomasti rakennusprojektissaan. Tulisijallinen pitsauuni oli vailla lupaa.

Lue myös: Kimi Räikkönen rakensi luvattomasti Porkkalan-ökyhuvilallaan - laiton pitsauuni ja uima-allas!

Nyt on paljastunut, että Seiskan juttu pani vipinää Kimin kinttuihin. F1-tähden asioidenhoitaja oli lehtijutun jälkeen tiedustellut rakennusvalvonnasta, miten heidän pitää toimia.

– Räikkösen asia on nyt kunnossa ja loppuun käsitelty. He hakivat jälkikäteen rakennusluvan. Mitään sanktioita ei tullut, mutta 787 euron lupamaksun he joutuivat maksamaan, rakennustarkastaja kertoo Seiskalle.

Lue lisää Kimin rakennusprojektista tuoreimmasta Seiskasta!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!