fbq
Kotimaa
11.12.2021 21:32
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Lars Johnson, Instagram ja Seiskan arkisto
TIS-Jonna ja TIS-Emilia
Ohhoh! TIS-Jonna ja TIS-Amalia rohkeina: esittelevät takamuksiaan ulkokylvyssä - kuvat
Kotimaa
11.12.2021 21:32
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Lars Johnson, Instagram ja Seiskan arkisto

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tutut Jonna Paakkinen ja Amalia Rissanen viettelevät talvisissa maisemissa pienissä uima-asuissaan.

Porealtaassa hassutteleva kaksikko paljastaa kuvatekstissään olevansa mökkilomalla. Kahden kuvan päivityksessä ensimmäisessä otoksessa Jonna ja Amalia nauravat onnellisina lähekkäin, kun taas toisessa otoksessa kaksikko revittelee esittelemällä stringimallisissa alaosissa takamuksiaan kameralle.

- Wau. Hyvät pebat, kehaistiin kommenttiosiossa.

Lue myös: Tällaiset miehet ovat TIS-Jonnan mieleen – järkyttyi itsekin huolestuttavasta piirteestä: ”Olen itsekin ehkä hieman toksinen”

Katso peppukuva klikkaamalla oletuskuvan oikealla puolella olevaa nuolta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amalia (@amaiida_)

Lue myös: Erohuhut vellovat! TIS-Amalia etsii uutta asuntoa - onko suhde Aarnen kanssa tullut päätökseen?!

Jonna Poredeiteissä

Jonna oli taannoin mukana Seiskan Poredeitti-sarjassa, jossa hän pääsi treffeille Ex on the Beach Suomi -ohjelmasta tutun Roope Kuusiston kanssa. Kaksikko kohtasi Villa Granden jacuzzin lämpimässä loiskeessa, ja keskustelun aikana Jonna kertoi parisuhdehistoriastaan.

- Olen seurustellut kolme kertaa, ja kaikki poikaystäväni ovat pettäneet minua. Olen ollut sinkkuna vuoden. Olen miettinyt, voiko se johtua minusta, miksi noin tapahtuu. Olen ollut aina todella mustasukkainen, enkä tiedä, onko se ajanut miehiä aina sinne, Jonna pohti Roopelle.

Lue myös: Ex on the Beach -komistus kylvyssä OnlyFans-Jennan kanssa – rahakkaita tarjouksia: ”Jos jotain härskimpää haluaa laittaa”

Sinkkuna Jonnan ei ole tarvinnut miettiä pettymyksiä ja petetyksi tulemista.

- Nyt on ollut ihanaa, kun ei ole tarvinnut miettiä tuollaisia, koska olen ollut yksin. Haluaisin seurustella. Rakastan seurustelua, kun on se yksi ihminen, mutta ei sitä pakottamalla pidä.

Seiskan Poredeitti: TIS-Jonna treffeillä tosi-tv-komistuksen kanssa

Tilaa Seiskan uutiskirje! »