fbqEx on the Beach -komistus kylvyssä OnlyFans-Jennan kanssa – rahakkaita tarjouksia: ”Jos jotain härskimpää haluaa laittaa” | Seiska
Katso videot!
Jenna Hartikainen ja Roope Kuusisto

Ex on the Beach -komistus kylvyssä OnlyFans-Jennan kanssa – rahakkaita tarjouksia: ”Jos jotain härskimpää haluaa laittaa”

Kotimaa | 20.08.2021 18:01

Seiskan Poredeitti-sarjassa on edetty Ex on the Beach Suomi Afterski -ohjelmasta tutun Roope Kuusiston toisiin yksilötreffeihin. Tällä kertaa Villa Granden jacuzzin kuumaan kylpyyn astelee Temptation Island Suomi -sarjasta tuttu Jenna Hartikainen. Tosi-tv:n lisäksi Jenna on tuttu myös OnlyFans-sivustolta, jossa hän julkaisee rohkeaa ja sensuellia materiaalia.

Roope kysyykin Jennalta, mikä sai hänet innostumaan palvelusta.

- Jokainen saa tuottaa siellä sellaista materiaalia kuin haluaa. Ei siellä tarvitse olla rajua ja sellaista, että harrastetaan seksiä ja kokonaan alastomuutta. Minullakin on siellä sellaista siveellistä, että jossain kohtaa on alasti, mutta ei näy kaikki. Peitän itseäni, sellaista siveellistä, Jenna kertoo.

Lue myös: Antti Kurhinen treffeillä TIS-Meijun kanssa – tiukkaa seksipuhetta: ”Minulle jokainen nainen on kuin seksinukke”

Hän lisää, että kuvamateriaalia on mahdollista jakaa myös yksityisviesteillä.

- Onhan siellä mahdollisuus laittaa privana, jos haluaa. On minullekin tullut pyyntöjä, että voiko laittaa jotain tiettyä summaa, niin jos jotain härskimpää halua laittaa…

Lue myös: Tällaiset miehet ovat TIS-Jonnan mieleen – järkyttyi itsekin huolestuttavasta piirteestä: ”Olen itsekin ehkä hieman toksinen”

Jenna haluaa tietää, mitä mieltä Roope olisi, jos hänen rakkaansa tuottaisi materiaalia OnlyFans-sivuston kaltaiselle alustalle.

- Se varmaan riippuisi paljon siitä, millaista sisältöä tuottaa siellä. Ei olisi minun pala kakkua, jos siellä tekisi ihan kunnon pornoa esimerkiksi jonkun miehen kanssa. Jotenkin se menisi minulla yli. Ei minua kiinnosta se, jos jakaa omia kuviaan, Roope sanoo.

Poredeitti Seiska.fi:ssä ja Seiskan Youtube-kanavalla perjantaisin. Kaikki julkaistut jaksot löydät täältä.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Seiskan Toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!