fbqOhhoh! Joel Harkimo kosiskeli Satu Tuomistoa – katso kuva poliitikon ja missikaunottaren pitkältä lounaalta! | Seiska
Joel Harkimo ja Satu Tuomisto

Ohhoh! Joel Harkimo kosiskeli Satu Tuomistoa – katso kuva poliitikon ja missikaunottaren pitkältä lounaalta!

Kotimaa | 20.02.2021 11:19

Satu Tuomisto ja Joel Harkimo bongattiin kahvilasta Helsingin Kampin kauppakeskuksesta.

– Joel taisi kosiskella Satua kuntavaaliehdokkaaksi. Lounas kesti reilusti yli tunnin, ja keskustelu oli vilkasta. Kumpikin oli hyvällä tuulella, ja heidän välillään vaikutti vallitsevan yhteisymmärrys, vieruspöydästä viserrellään.

Satu Tuomisto ja Joel Harkimo

Lue myös: Satu Tuomisto ei hienostele kotiruuan kanssa: ”Pitää olla helposti valmistettavaa ja riittävästi” – katso missikaunottaren reseptit!

Kaupunginvaltuutettu

Juontajakaunotar Janni Hussin kanssa avoliitossa elävä Joel valittiin Helsingin kaupunginvaltuustoon vuonna 2017 kokoomuksen edustajana, mutta hän siirtyi isänsä, Hjallis Harkimon, perustamaan Liike Nytiin helmikuussa 2019.

Lue myös: Joel Harkimo avoimena: Tällaista on kotiarki Janni Hussin kanssa Etu-Töölön ökyasunnossa – ”Tykkään hirveästi kokkaamisesta!”

Miljoonakoti

Seiska uutisoi noin puolitoista vuotta sitten Joelin ja Jannin avoliitosta, kun he muuttivat Helsingin keskustan tuntumassa sijaitsevaan luksusasuntoon.

Seiskan tietojen mukaan Joel ja Janni maksoivat 102,5 neliön huoneistosta 905 000 euroa. Neljän huoneen ja keittiön huoneiston neliöhinnaksi tuli yli 8 800 euroa.

Lue myös: Tältä näyttää Janni Hussin ja Joel Harkimon 905 000 euron lemmenpesän sisällä! Janni julkaisi kuvan ja hehkuttaa avoliittoa - "Koko kalusto kiertoon!"

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan arkisto ja Seiskan lukija

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!