Uutiset
Katso kuva!

Tältä näyttää Janni Hussin ja Joel Harkimon 905 000 euron lemmenpesän sisällä! Janni julkaisi kuvan ja hehkuttaa avoliittoa - "Koko kalusto kiertoon!"

12.07.2019 09:04

Kuten Seiska kesäkuussa uutisoi, Janni Hussi ja Joel Harkimo ovat muuttaneet hiljattain avoliittoon saman katon alle.

Seiskan tietojen mukaan Joel ja Janni maksoivat 102,5 neliön huoneistosta 905 000 euroa. Neljän huoneen ja keittiön huoneiston neliöhinnaksi tuli yli 8 800 euroa.

Jannin ja Joelin uusi koti on rakennettu vain parisen vuotta sitten.
Jannin ja Joelin uusi koti on rakennettu vain parisen vuotta sitten.

Asunnossa on myös oma sauna sekä parveke, jolta aukeaa kauniit merinäköalat yli Hietaniemen hautausmaan. Talo on erittäin moderni, sillä se valmistui vasta pari vuotta sitten.

"Virallisesti hynttyyt yhteen"

Torstaina Janni tarjosi Instagram-tilillään ensimmäisen kurkistuksen pariskunnan lemmenpesään, kun hän ilmoitti some-seuraajilleen avoliitosta.

Janni julkaisi kuvan kodin ruokailutilasta, ja otoksessa hän istuu hempeästi Joelin sylissä.

- Myöpä ollaan laitettu nyt virallisesti hynttyyt yhteen ja täräytettiin saman katon alle, ihan silleen aikuisten oikeesti! Meidän ensimmäinen yhteinen koti on BEST. Samalla laitettiin käytännössä koko kalusto kiertoon ja aloitettiin puhtaalta pöydältä.

- Kuluneet pari kuukautta on olleet kieltämättä aikamoisen tapahtumarikkaat niin hyvässä kuin pahassa. Tästä uudesta alusta oon niiiin onnellinen.

 

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!