Katso kuva!

Ohhoh, Anssi Kelan ovelle ilmestyi ”helvetillinen mörssäri” - laulaja virnisteli ja tarttui veitseen!

Kotimaa | 17.03.2021 09:28

Muusikko Anssi Kela, 48, sai leuat loksauttavan yllätyksen, kun hänen kotiovelleen tuotiin painava paketti. 

Paketin sisältä löytyi massiivinen vihreä sokerikuula, jonka syöminen ei aivan helpolla onnistu. Laulajan päänkokoinen karkki ei nimittäin suuhun mahdu kerta haukulla, mitä muusikko oli Fazerilta toivonut. 

Lue myös: Yhteinen yö morsiussviitissä! Sipe Santapukki ja Anssi Kela ystävystyivät formularadalla – ”Olimme muutaman vuoden parhaat kaverit” 

Anssi oli aikaisemmin sosiaalisessa mediassa pyytänyt kotimaista makeisyritystä valmistamaan minikokoisia vihreitä kuulia, joita voisi ostaa karkkipusseissa. Toivomiaan pusseja laulaja ei saanut vielä kauppojen hyllyille. Yritys kuitenkin lähetti hänelle eräänlaisen lohdutuspalkinnon. 

- Olivat tehneet minulle ihan oman kuulan! Helvetillinen mörssäri! Lähes kolmen kilon vonkale! Maistoin kuvan ottamisen jälkeen pienen viipaleen. Megakuula maistuu juuri siltä kuin pitääkin. Mutta on isompi, eli tässä on kaikkien aikojen herkullisin kuula. Erittäin ruokaisa, Antti hehkuttaa.

Muusikko sai suunsa makiaksi massiivisella makeisella, minkä syömiseen nähtävästi tarvittiin ruokailuaseet, sillä Anssilla on Instagram-kuvassa käsissään haarukka ja veitsi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anssi Kela (@anssikela)

Irti uskonnosta 

Anssi paljasti viime vuonna juontaja Maria Veitolalle, 48, kuinka syvällä hän oli maailmanloppuun uskovassa piirissä. He keskustelivat asiasta Yökylässä Maria Veitola -sarjan jaksossa, joka julkaistiin viime joulukuussa. 

Mariaa kiinnosti erityisesti, miten Anssi irtaantui maailmanloppuun uskovasta piiristä. 

Lue lisää: Yökylässä Maria Veitola: Laulaja Anssi Kela näki nuoruudessaan pirun merkkejä kaikkialla – uskoi maailmanloppuun fanaattisesti: ”Rock pelasti minut!” 

- Ehkä noiden musajuttujen kautta ajauduin vähän erilaisiin ympyröihin, ja tapasin uusia ihmisiä. Tietyllä tapaa rock ’n' roll pelasti minut. Jotenkin murtauduin sen oman ympyrän ulkopuolelle, ja tutustuin uusiin ihmisiin ja sain erilaisia ajatuksia, Anssi kertoi ohjelmassa.

Nykyisin Anssi näkee itsensä ateistina tai agnostikkona. Uskonnollisesta vakaumuksestaan hän ei anna varmuutta, koska ei enää mieti uskontoa niin paljon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anssi Kela (@anssikela)

Lue myös: Anssi Kela tekee tv:ssä yllättävän paljastuksen lapsuudestaan - myi osakkeita ja antoi potkuja ystävilleen 10-vuotiaana! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anssi Kela (@anssikela)

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!