fbqAnssi Kela tekee tv:ssä yllättävän paljastuksen lapsuudestaan - myi osakkeita ja antoi potkuja ystävilleen 10-vuotiaana! | Seiska
Katso kuvat!
anssi ja maria

Anssi Kela tekee tv:ssä yllättävän paljastuksen lapsuudestaan - myi osakkeita ja antoi potkuja ystävilleen 10-vuotiaana!

Telkkari | 01.12.2020 09:30

Juontaja Maria Veitola, 47, vierailee Yökylässä Maria Veitola -sarjan torstaina nähtävässä jaksossa laulaja-lauluntekijä Anssi Kelan, 48, luona. Laulaja esittelee Marialle Käpylässä sijaistevan kotinsa, jossa hänellä on vaikuttava kokoelma soittimia.

Anssi kertoo, että kotonaan soitellessaan hän unohtaa ajankulun ja voi viihtyä musisoinnin parissa useita tunteja. 

- Tämä on mun maailma, mutta tänne saa tulla. Aika paljon se on sitä, että tulen tänne, otan jonkun näistä soittimista käteen ja alan soittaa. Tässä on jotain, että se ajan kuluminen hämärtyy tässä. Mä saatan uppoutua tavallaan siihen fiilikseen esimerkiksi kahdeksi tunniksi, Anssi kertoo, kun soittaa kauniita sointuja kitaralla. 

Lue myös: Yhteinen yö morsiussviitissä! Sipe Santapukki ja Anssi Kela ystävystyivät formularadalla – ”Olimme muutaman vuoden parhaat kaverit” 

- Tästäkin huoneesta näkee monesta elementistä, että olen halunnut säilyttää yhteyden siihen 10-vuotiaaseen Anssiin. Kun muistelen sitä aikaa, niin se näyttäytyy mulle sellaisena maagisena ajanjaksona. 

Anssi Kelan musisointi huone
Anssi Kelan musiikkihuoneessa on myös Darth Vaderin pahvihahmo taustalla valvomassa. 

Yritysjohtaja

Torstaina esitettävässä ohjelmassa Anssi puhuu Marialle lapsuudestaan, jota hän kuvailee onnelliseksi ja erikoiseksi. 

Maria ei täysin ymmärrä Anssin kuvailua, joten laulaja hakee esiteltäväksi erään esineen lapsuudestaan. Marian yllätykseksi Anssi palaa pöytään vanhan nahkasalkun kanssa, jonka sisällä on laulajan luomia osakkeita ja pöytäkirjoja lapsuudesta. 

Lue myös: Minna Kauppi olikin Anssi Kela! Sipe Santapukki yllätettiin – ”Oli yllättävän kuumottavaa”

- Tämä on salkku, jonka kanssa kuljin joka paikkaan, kun olin noin 10-vuotias. Olin sellaisen merkittävän korporaation johtaja. Korporaatio oli Anssin aluetoimisto. Mulla oli erilaisia tuotteita. Myin esimerkiksi osakkeita. Tein itse niitä yritykselleni ja myin niitä lähinnä pikkuveljelleni Villelle, joka osti minulta pari osaketta. Täällä on esimerkiksi tällaisia muistiinpanoja: Pärkä ja Juhis erotetaan, he olivat mun luokkakavereita. Markku ylennetään, hän oli mun paras kaveri. Uusi vakuutus tullut. Myin vakuutuksia, myin osakkeita ja sit mä olin Ikuisia uutisia -lehden päätoimittaja,  Anssi kertoo. 

Hänen lehdessään mainitaan myös, kuinka toisen luokkakaverin Mikon yrityksen kanssa oli kovaa kilpailua. 

- Tämä oli ihan Dallasta toi touhu, Anssi vitsailee.

MAria ja anssi nakkitesti
Laulaja ja juontaja maistelevat useita erilaisia soijanakkeja jakson aikana.


 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:MTV Oy

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!